for et par minutter siden frigav Apple en række opdateringer til sin hardware i Apple Store. Men hvad de fleste interesserer os her på AutomatedHome.com er den nye reviderede Mac Mini. Efter hvad der ser ud som en uendelig ventetid, har Apple endelig frigivet den nye version af, hvad der muligvis er det bedste grundlag for et hjemmebiografsystem nogensinde opfundet.

Mini er lille, i nærheden af ​​tavs og med sin kerne 2 duo, kraftfuld nok til at afspille alt hvad du holder af at kaste på det – inklusive 1080p MKV -filer. Vi har lige bestilt vores, så vi kan bruge den fantastiske Plex Media Player til Mac som centrum for vores hjemmebiograf. Læs videre for alle specifikationer og priser på den nye MINI og resten af ​​Apple -opdateringerne …

”Hurtigere. Grønnere. Stadig mini. -High-Performance NVIDIA-grafik-op til 5x hurtigere NVIDIA-grafikydelse. NVIDIA GeForce 9400M bringer op til fem gange hurtigere grafikydelse til Mac Mini. Perfekt til dine fotos, film, spil og applikationer.

Hurtigere Intel Core 2 Duo – Nu er der endnu mere magt inde i et så lille rum. Med Intel Core 2 Duo -processorhastigheder, der starter ved 2,0 GHz, kommer Blazing Fast Standard.

Mac Mini bruger 45 procent mindre strøm end den forrige model – mindre end 13W, mens den er inaktiv. Dette gør Mac Mini til den mest energieffektive desktopcomputer i verden. ”

Nye Mac Mini -specifikationer

5 x USB 2

1x Firewire 800

1x mini DVI

1x displayport

NVIDIA GeForce 9400m Graphics

Intel Core 2 Duo 2,0 GHz eller 2,26 GHz

1 eller 2 GB DDR3 -hukommelse (MAX 4 GB)

120 GB, 250 GB eller 320 GB harddisk

Apple har frigivet en ny version af følgende produkter:

Ny Apple Max Mini

Del dette:
Facebook
Twitter
Reddit
LinkedIn
Pinterest
E -mail
Mere

Whatsapp
Print

Skype
Tumblr

Telegram
Lomme