fejre lysets mirakel med en fængslende menorah, der passer til din stil. Menorahs fås i alle former såvel som størrelser, men har altid otte stearinlys til at repræsentere de otte dage af denne jødiske ferie. Fra traditionelle til moderne og eklektiske skal du klikke med for at se vores foretrukne menorahs.

Denne håndlavede Menorah fra Israel er påvirket af Origami, såvel som ville tilføje et moderne, geometrisk look til enhver form for Hanukkah -middagsbordet.

Kilde: Etsy

Produkter: Geometrisk menorah, $ 175

For et mere traditionelt håndtag en Menorah, vælg dette sorte støbt-metal stykke. Tag signaler ovenfra samt bland det med metalliske stearinlys til et industrielt look.

Kilde: West Elm

Produkter: Cast Metal Menorah, $ 69.

Denne guld Menorah føles dekadent såvel som telefonopkald til at huske den forgyldte chokoladegelt, der traditionelt er leveret ud på Hanukkah. Designer Michael Aram siger, at denne menorah “afspejler en elegant livsstil, der er skidt, moderigtigt såvel som moderne.”

Kilde: Michael Aram

Produkter: Rock Menorah, $ 180

En sølvoverflade såvel som væskeform definerer disse traditionelle menorahs, mens ombre stearinlys tilbyder en moderne spin.

Kilde: kasse såvel som tønde

Produkter: Moderne menorah, $ 70

Denne menorah er den perfekte gave til dem, der har et blødt område til hunde. Dette stykke er håndlavet i New York af Jonathan Adler såvel som hans team såvel som derefter sendes til Peru, hvor kvalificerede kunsthåndværkere tilføjer de afsluttende berøringer.

Kilde: Jonathan Adler

Produkter: Keramisk Dachshund Menorah, $ 128

En finurlig håndtag Den traditionelle Candelabra, denne dekonstruerede stil muliggør mere tilpasning. Det håndlavede stykke, der tilbydes i en række farver såvel som mønstre, kommer al metoden fra Israel.

Kilde: Etsy

Produkter: Ornamental Menorah, $ 240

For en virkelig unik menorah kan denne stil fra Peter Shire muligvis pikke din interesse. Påvirket af industrielt design, mærkelige geometriske figurer såvel som lyse farver, kan du se det langvejs fra det jødiske museum.

Kilde: Dwell

Symbolsk af fred, denne olivengren Menorah ville være den perfekte subtile såvel som elegante midtpunkt til et ferieborde.

Kilde: Macy’s

Produkter: Michael Aram Olive Branch Collection Menorah, $ 378