European Illumination Management Producent, Helvar, udstiller på ISE (Integrated Systems Europe, Bruxelles februar 2006) for allerførste gang. Virksomheden viser sin brede vifte af belysningsadministrationsprodukter såvel som systemer til både det industrielle såvel som europæiske markeder for boliger.

“Attraktioner på standen inkluderer:

o LCD TouchPanel giver Helvar’s populære udvikling af høj kvalitet integreret med banebrydende stil flair. Med en fuld farve 3,5 “højopløsnings-berøringsskærm giver Touchpanel ligeledes førsteklasses skærm i høj kvalitet integreret med tiltalende udseende, der endnu mere øger produktets charme til markedet. Den indbyggede grænseflade giver den enkelte et konfigurerbart baggrundsbillede samt Knapdesign samt en række fascia -pladeafslutninger tilbydes for at garantere harmoni med enhver form for indvendig stilordning.

o Ligeledes på skærmen vil være Digidim 4 En omkostningseffektiv, out-of-the-box belysningsadministrationsløsning, det er let at installere, enkel at fungere såvel som fleksibel i applikationen. Det består af en fire-kredsløbsdimmer, en syv-knap forprogrammeret administrationspanel, der tilbydes i en mulighed for høj kvalitetspladeafslutning af høj kvalitet, samt en håndholdt fjernstyringsenhed.

O Du får måske ligeledes en introduktion til Illumination Router-det nye centrale aspekt af Imagine-systemet, der giver slutbrugere mulighed for at programmere, styre samt screene deres belysningssystem gennem en pc eller endda over internettet.

Gå til Helvar.com: Gå til ISE

Del dette:
Facebook
Twitter
Reddit
LinkedIn
Pinterest
E -mail
Mere

Whatsapp
Print

Skype
Tumblr

Telegram
Lomme