Den bedste inspiration til at opbygge dit eget husautomatiseringssystem er at se på, hvad andre har gjort. Menneskerne på Vesternet har for nylig lanceret deres nye afsnit om ‘casestudier’, såvel som det er en fantastisk mulighed for at gå gennem nøglehullet såvel som til nogle moderne smarte hjem. Her er deres bedste opsætning til dato (se listen over enheder, der bruges i bunden). Et Z-Wave-system i en Plymouth Semi i Storbritannien, der er bygget op i billige trin til at levere en omfattende mulighed for hele huset inklusive belysning, opvarmning, AV samt sikkerhed …

Beslutning om Z-Wave

Fra bunden uden eksisterende husautomatiseringsenheder gav Monica muligheden for at vælge, hvilken teknologi der ville tilbyde hende de bedste funktioner. Hun valgte Z-Wave, da den brugte en fantastisk værdi for pengene såvel som at opfylde sit krav om at være trådfri. Ved at gøre Fibaro til hjertet af sit system har hun fået adgang til til et af de største tilgængelige enheder, som alle er enkle til retro-fit. Fibaro Insert -moduler gør det muligt for Monika at bruge sin egen mulighed for switchhardware, der indikerer, at hun ikke er begrænset til hvid plast, som andre enheder ofte er.

Monika havde ideer til sit system, der dækkede næsten hvert værelse. Ved at vælge Z-Wave med det mesh-netværk såvel som statusrapportering vidste hun, at hun ville have et velrenommeret såvel som fleksibelt system, der ligeledes måske udvides over tid. At opdage, at hendes eksisterende alarmsystem måske ligeledes er integreret, var en ekstra belønning såvel som giver Monika mulighed for at bruge PIR’er, der allerede var monteret i hele hendes hjem. Dette sparede hendes penge på de foreløbige opsætningsomkostninger.

Monikas opsætning

Monica har implementeret et rigtig godt system, der har masser af pæne funktioner. Hun anvender Z-Wave-enheder til fantastisk brug såvel som er begyndt at eksperimentere med meget mere avanceret funktionalitet, såsom detektion af belægning.

Hovedcontroller

At vælge en hovedcontroller var en vigtig fase i den planlægning, som Monika investerede sin tid i. Hun vidste allerede, at hun ville bruge generelt fibaro -enheder, så det var fornuftigt at vælge Fibaro House Center 2 -systemet (HC2) over andre tilbudsindstillinger. HC2 giver den bedste kompatibilitet med sine fibarosensorer såvel som indsæt moduler. Det har avanceret funktionalitet såsom geo-hegn, SMS-meddelelser samt fjernforøgelse af adgang til ved hjælp af webside eller mobiltelefon. Monika er i stand til at indstille scener til at kontrollere hendes belysning såvel som opvarmning overalt i verden! Monika mener, at HC2 har en af ​​de smukkeste webgrænseflader såvel som iPhone / iPad -appen er på samme måde godt poleret. Begge har fantastiske funktioner såvel som er usædvanligt brugervenlige, de bruges af hele husstanden med lethed. Hendes børn elsker at vælge forskellige farver til den stemningsbelysning, som hun har installeret ved hjælp af den fremragende iPad -app!

Spisestue

Installation af en AEON LABS Multisensor i spisestuen giver Monika Lysniveau, temperatur såvel som belægningsdata, som hun er i stand til at bruge i HC2 til at udløse scener.

Hun er i stand til automatisk at dæmpe såvel som at kontrollere lysstyrken i hendes pendelbelysning ved hjælp af en Fibaro Universal Dimmer. Bevægelsesdetektion såvel som udløser på omgivelsens lysniveau lader Monika kun tænde for lyset, når rummet er i brug såvel som at blive mørkt. Dette sparer penge på hendes elektriske regning.

Stue

Monika bruger en Fibaro Universal Sensor til at integrere et PIR fra sit eksisterende alarmsystem i Z-Wave-netværket. Dette gør det enkelt at kontrollere belysning såvel som apparater dynamisk baseret på, om rummet er besat. For eksempel tænder hun automatisk på fjernsynet om morgenen, når nogen kommer ind i rummet ved hjælp af et fibaro -stafetindsats 2 x 1,5 kW. En fantastisk brug af disse enheder såvel som bedst til at sikre, at hun ikke går glip af BBC -morgenmad! Når værelset har været tomt i nogen tid, kan fjernsynet såvel som belysning være slukket for at spare energi. En Fibaro Universal Door & Window Sensor, der er installeret på hendes gårdhave -dør, fortæller Monikas HC2, om døren er åbnet. Hun bruger denne type sensorinfo som en del af sin samlede sikkerhedsmetode, hvilket giver hende bekræftelse af, at alle døre er lukket korrekt, før hun går i seng. Den centrale opvarmning er ligeledes slukket, skal gårdhaven åbnes, hvilket forhindrer dyrebar varm i at flygte ind i haven.

Endelig for stuen har Monika integreret sit tv såvel som husbiograf i sit husautomationssystem ved at bruge en global cache itach flex wi-fi. Dette er et kraftfuldt Wi-Fi-tilsluttet IR (Infra-Red) gateway, der kan kontrollere stort set enhver type stykke AV (audiovisuelt) udstyr. IPhones såvel som iPads tager nu centrum for at interagere med tv’et, “universelle” fjernbetjeninger er SOOOOOO 2005!

Have

Monika har haft havebelysning installeret i ganske lang tid, men på grund af layoutet af stuenSkift, der kontrollerer det, var på et ubelejligt sted. Faktisk har det i de senere år havnet bag et maleri, hvilket indikerer, at havebelysningen var ubrugt. Installation af et fibaro -relæindsats 1 x 3kW har løst dette problem såvel som Monica er nu i stand til at kontrollere belysningen ved hjælp af sin iPad. Det kan ligeledes tændes baseret på sekvenser af begivenheder som “hvis det er mørkt såvel som gårdhaven er åben”. I den fremtidige Monika kan ligeledes oprette en Z-Wave.me Duwi Everlux Wall Controller i en meget mere praktisk position, skal hun også have brug for at kontrollere belysningen lokalt.

Hallway

For mange mennesker har gangen en tendens til at være et forsømt område, ikke så i Monikas hjem. Lige her har hun installeret en Fibaro RGBW -controller for smukt at kontrollere hendes LED -stemningsbelysning, der er monteret sammen med hendes trappe.

En app til smarttelefoner såvel som tablets giver hende mulighed for at vælge farven på belysningen ved hjælp af en charmerende tablet såvel som mobil brugergrænseflade. Monika har konfigureret tidsplaner i sin HC2, så LED -belysningen bruges som nattelys. Det kommer automatisk på et lavt niveau ved solnedgang såvel som går ud ved solopgang. Dette gør at gå rundt om natten meget mere sikker.

Yderligere tanke er blevet tilvejebragt til Monikas sikkerhedsmetode lige her også, en Fibaro Universal Sensor, Fibaro Universal Door & Window Sensor samt et fibaro -relæindsats 1 x 3 kW arbejde sammen for at sikre hoveddøren, spotbevægelse på gangen samt Automatiser hendes ganglys. Et fantastisk eksempel på Z-Wave-enheder, der interagerer med hinanden.

Monika bruger en sikker kedelmodtager til intelligent at kontrollere hendes centrale opvarmning. Det fungerer sammen med den sikre vægtermostat såvel som andre temperatursensorer i hendes hus for at skabe en fin balance mellem efterspørgsel såvel som udbud. Dette sparer hendes penge ved kun opvarmningsrum, hvor temperaturen er under et acceptabelt niveau. HC2 -varmepanelet giver en sofistikeret måde at kontrollere den centrale opvarmning eksternt!

Køkken

Køkkenet i Monikas hjem var altid et af de hotteste værelser. Da komfuret, kedel såvel som radiator var på, blev der spildt en masse energi! Men ikke længere har Monika monteret et Danfoss Living Link Radiator Thermostat, der sparer hendes £ £ £ £ s ved kun HC2 for at tænde for det udvendige lys om natten, når døren åbnes – fantastisk til at lægge skraldespandene ud, når det er mørkt! Monika har brugt meget mere LED -stemningsbelysning i køkkenet. En fibaro -relæindsats 1 x 3 kW kontrollerer en “varm hvid” LED -strimmel for en subtil påvirkning, der virkelig forbedrer hendes køkkenenheder!

Undersøgelse

Monika installerede en sikker vægtermostat med LCD -skærm i undersøgelsen. Kombineret med HC2 kan Monika eksternt kontrollere sin centrale opvarmning, når hun ikke er hjemme! Bedst til at varme hjemmet, når hun forlader arbejde eller beskytter vandrørene mod lave temperaturer, når hun er væk på ferie.

HC2 -varmepanelet lader hende hurtigt såvel som bekvemt opsætte tidsplaner for enhver type ugedag. Dette er meget mere brugervenligt end en traditionel programmerbar termostat. Belysningen i hendes undersøgelse er ligeledes under kontrol af hendes HC2. En Universal Sensor Fibaro integrerer hendes eksisterende PIR såvel som et fibarrelæindsats 1 x 3 kW drejer lyset af afhængigt af om rummet er besat eller ikke.monika eksperimenterer ligeledes med SmartGlass i øjeblikket. Dette er en utrolig ny teknologi, der giver et stykke glas mulighed for at gå fra at være helt klar til uigennemsigtig ved flick af en switch. Det var ligetil at kontrollere smartglass fra hendes HC2 ved hjælp af et fibaro -relæindsats 1 x 3 kW, så hun også er i stand til at integrere det med alle de andre aspekter af sit husautomatiseringssystem. Med sin test næsten komplet planlægger Monika at installere SmartGlass som en partition mellem hendes køkken såvel som stue. Dette vil være en fantastisk funktion til at opdele hendes nuværende åbent plan for at leve efter behov!

Nedenunder toilet

Du ville ikke have troet, at der ville være meget at automatisere på et toilet, men du ville have forkert! Monika har desuden forbedret sin energibesparelse ved at bruge et fibaro -relæindsats 2 x 1,5 kW for at kontrollere både hendes toiletlys såvel som ekstraktorventilator. Dette er en fantastisk mulighed, når der er to belastninger, der skal kontrolleres i nærheden, da det sparer ved at få separate enheder. En fibaro universal dør & vinduesensor samt logik i hendes HC2 gør det muligt for Monika at tænde dem automatisk, når toiletdøren er Åbnet såvel som derefter af igen, når døren er lukket. HC2 er endvidere gearet ved at kontrollere for at sikre, at lyset såvel som fan er slukket efter en periode, bare i situationen glemmer nogen at lukke døren.

Soveværelse

Monika har gjort stor brug af meget flere fibaro -enheder i sit soveværelse. En fibaro -vægstik giver hende mulighed for at tænde for en europæisk lampe såvel som slukket fraHendes seng såvel som overvåger den magt, den bruger som en ekstra bonus.

En anden AEON LABS multisensor leverer detektion af belægning samt miljødata, som bruges af hendes HC2 til at kontrollere belysningen ved hjælp af en Fibaro Universal Dimmer. HC2 tager ligeledes input fra en yderligere Fibaro Universal Door & Window Sensor i Køb for at moderere opvarmningen i Monikas soveværelse. Dette er et grundlæggende spørgsmål om logik for hendes HC2, der kommanderer et Danfoss Living Link Radiator Thermostat for at stoppe strømmen af ​​vand til radiatoren. Monika elsker sandheden om, at hendes soveværelse nu holdes på den bedste temperatur. I dette rum installerede Monika et par fibaro -relæindsats 2 x 1,5 kW i dobbelt effektstik, såvel som hun bruger disse til at slukke for telefonopladere, elektronisk Tandbørsteopladere, tv såvel som musik dock. Dette forhindrer disse enheder i at indtage energi, mens de er i “standby” såvel som sparer meget flere penge fra Monikas elektriske regning!

Børn såvel som gæstesoveværelser

Yderligere Danfoss Link Link Radiator -termostater bruges i de resterende soveværelser til at kontrollere temperaturen på værelserne til et behageligt niveau. Monica har ligeledes installeret nogle meget mere Fibaro Relay Insert 1 * 3KW for at automatisere belysningen. Dette er enestående til at sikre, at hendes børn går i dvale om natten såvel som ikke sidder op for at læse for længe!

Landing

Det er de grundlæggende ting, som Monika har implementeret, der typisk giver mest tilfredshed. Hun har installeret en yderligere fibaro universal sensor i en eksisterende PIR såvel som fibaro -relæindsats 1 x 3 kW i landingsbelysningsmontering. Hendes HC2 er nu i stand til at bruge bevægelsesdetektion til at føle belægning og kun tænde landingslyset, når det er nødvendigt. HC2 slukker lyset igen efter et par minutter. Dette er en vidunderlig måde at spare penge på, især i et hjem med børn, der typisk ikke husker at slukke for lysene!

Master badeværelse

Bevægelse udløset belysning såvel som kontrol af ekstraktorventilatoren blev krydset af opgavelisten i master badeværelset. Monika bruger en Aeon Labs multisensor til at levere tilstedeværelsesdetektion såvel som fugtighedsniveauet til hendes HC2. Ekstraktorfanen styres derefter intelligent at garantere, at den kun er tændt, når fugtighedsniveauet er højt. Et Danfoss Living Link Radiator -termostat bruges til at forhindre hendes håndklædeskinne i at blive for varm. Ved kun at bruge apparater som disse i det mindste tidsbeløb, bevarer Monica energi såvel som at spare endnu flere penge.

Fremtidsplaner

Monika har et af de mest helt fremhævede husautomatiseringssystemer, vi nogensinde har set. Det er et vidnesbyrd om hendes planlægning såvel som fremsyn om nøjagtigt, hvor godt det hele integreres. Hendes brug af HC2 til at bringe alle komponenter sammen giver hende såvel som hendes husstand en fantastisk mængde komfort såvel som bekvemmelighed. Med hendes eksperimenter i SmartGlass såvel som meget flere forbedringer, der er planlagt i fremtiden, fortsætter hun med at vokse hende System til at dække meget mere af hendes hjem. En af fordelene ved at tage en modulær metode, når man bygger et sådant system, er, at der typisk kan tilføjes undervejs undervejs at drage fordel af eksisterende udstyr. For eksempel havde Monika allerede belægningsdetektion tilbudt i nogle værelser ved hjælp af AEON LABS multisensorer, så det var trivielt at tilføje logik til HC2 for at tilbyde finere kornet kontrol over hendes belysning.

Monikas system

Hvis du kan lide udseendet af Monikas system, er lige her produkterne såvel som deres nuværende omkostninger:

Fibaro House Center 2 System: £ 497,00

Aeon Labs Multisensor (3x): £ 45,00 hver

Fibaro Universal Dimmer (3x): £ 48,00 hver

Fibaro Universal Sensor (4x): £ 36,00

Fibaro Relay Insert 2 * 1,5 kW (5x): £ 48,00 hver

Fibaro Relay Insert 1 * 3KW (7x): £ 48,00 hver

Fibaro Universal Door & Window Sensor (5x): £ 40,00 hver

Fibaro RGBW -controller (1x): £ 48,00 hver

Fibaro vægstik (1x): £ 55,00 hver

Global Cache Itach Flex Wi-Fi (1x): £ 119,00 hver

Danfoss Living Link Radiator Thermostat (5x): £ 52,00 hver

Sikker vægtermostat & modtager (1x): £ 99,00

Samlede omkostninger: £ 2277,00

Gengivet med venlig tilladelse til VESTERNET.com: Meget flere situationstudier

Del dette:
Facebook
Twitter
Reddit
LinkedIn
Pinterest1
E -mail
Mere

Whatsapp
Print

Skype
Tumblr

Telegram
Lomme