designer Sloan Mauran havde altid beundret denne seks-værelses neo-georgiske desuden Uptown og havde endda fotograferet den som en kilde til inspiration. Så da det kom til salg, sprang hun og mand Adrian Tauro med chancen for at gøre det til deres drømmehus. Inde i århundredets hus var en tidskapsel fra 1950’erne-godt elsket, men i behov for en revision. Rummet var sløret, skønt fodaftrykket og vinduet og døråbningerne blev efterladt i det væsentlige det samme. ”Jeg kan godt lide ideen om en personlig historie,” siger Sloan. ”Der er noget trøstende ved ting, der er kendte.” Som et resultat er det en ægte fusion af afslappende og cool – ideel til både underholdende og krølning af sofaen.

Den århundrede georgiske århundrede er elegant indrammet af buksbom hække og en allée af Linden-træer til et formelt, men alligevel undervurderet look. Nye vinduer og døre blev oprettet baseret på originalerne. ”Jeg elsker ting, der er klassiske – der har symmetri og store proportioner,” siger Sloan.

I Sloan og Adrians stue tager et maleri, der har været i Sloans familie i årevis, midterste scene på en dristig sort mur. Den sorte strækker sig til den udskårne irske kalksten pejs surround og lysestagerne (på mantel) giver dette fokuspunkt meget mere tilstedeværelse. ”Stuen har et overgangsudseende med nogle moderne elementer, men den er stadig sofistikeret i den måde, den er udnævnt til,” siger Sloan. Et figentræ og en vase med skulpturelle grene tilføjer bevægelse og liv.

Et hjørne af spisestuen er en undersøgelse i kontraster: skygge og lys, sort og hvid, kvadratisk og afrundet. ”Jeg kan godt lide at have kunsten virkelig tale i et rum, mens alt andet er stille,” siger Sloan. Manila hamp tapet af Phillip Jeffries er et arresterende baggrund, der lader tilbehør og kunst skille sig ud. ”Du har brug for et godt fundament – men sidste hånd gør hele forskellen i verden,” siger Sloan.

Lang og mager er køkkenet næsten en overdrevet kabysse med en 17 1⁄2′-lang ø, der bruger rigelig forberedelsesrum til Adrian, der elsker at lave mad. En dramatisk mur af statuario marmor fungerer som et luksuriøst baggrund for komfurområdet, som er smukt indrammet af det blege cerused-oak-kabinet og et slank matchende skotter. ”Jeg kan godt lide at have adskillelse mellem køkkenet og familieværelset – jeg vil ikke tjekke beskidte retter,” siger Sloan.

Tidligere et vaskerum er det rolige morgenmadsområde i den ene ende af køkkenet oversvømmet med lys fra baghaven. Sky-High, Cerused-Oak-indbyggede af Downsview Kitchens skjuler glat alt fra serveringsplader og bord sengetøj til frakker og vanter, og et kunstnerisk guldforet vedhæng fra Catellani & Smith tilføjer en anden fed sort accent.

”Et familieværelse er bedst i en moderne stil med få tchotchkes og ingen hårde kanter, især med børn,” siger Sloan, der polstrede alle siddepladser i hendes. Pejsen og døren ud over er panelet i stribet onyx. Walnut-indbyggede af Downsview-køkkener hjælper med at skjule tv’et.

En ny hånd-smedende jernbalustrade toppet med en messingskinne ændrer dramatisk udseendet på trappen. Parrets kærlighed til kunst er tydeligt i ovenpå hallen, hvor et stort stykke af David Joron sætter en varm, tankevækkende tone, der fører ind på biblioteket. En zebraprintløber af Stark-tæpper og moderne terningskunst tilføjer en legesygdom, mens bredplank-cerused-Oak-gulve blødgør udseendet.

De riflede linjer i en Art Deco-stil skrivebord af Barbara Barry og Squared Platform Bed play af hinanden pænt i rektorSoveværelse, hvor en rolig palet af grå og brune sætter en afslappende tone.

Forsænkede håndtag på det vigtigste brusebad Vanity minder om gamle kampagnekister. Brugen af sten fortsætter her med gulve og vægge i Bianco Lasa -marmor kontrasteret af en sort marmor bordplade.

Drama når nye højder i det vigtigste bad, hvor en blank Bianco Lasa-marmorgulv og ægformet soaker-badekar kontrasteres af en sort marmor piedestal og ensom skulpturel stol. ”Vi valgte et stort værelse med separate vandskabe i stedet for to mindre hans-og-hendes badeværelser,” siger Sloan.