Tænk på sovesalen som et ideelt tomt lærred til testkørsel af en ny designsensibilitet. Det er ganske demokratisk, fordi alle får nøjagtigt de samme råmaterialer, såvel som det kan være at frigøre at kommunikere karakter uden varighed. Lige her er hurtige, lave omkostningsmetoder til at tilpasse et område såvel som at udskille et signaturudseende (og inspicere de trendm-rummets sovesal, der pynter ideer i denne video fra H & H’s Joel Bray såvel som Jennifer Koper).

Lad os begynde med sengen – det er omdrejningspunktet i rummet, så arbejd ikke for kedelig. Lige her fik IKEAs Malm -hovedgærde stjernens behandling af blogforfatter Sugar & Fabric med et panel af metallisk klæbende vinyl, der skrælner af bagefter.

Kilde: Sukker & klud

Disse vidunderlige troende tapisserier har dukket op omkring Pinterest, såvel som de pakker det grafiske stempel af kunst, men ligeledes fordobles som et kast, sengetæppe, ud over en fest eller strandtæppe, alt sammen for mindre end $ 60. Denne alsidige Boho Essential vil kjole en kedelig væg eller skjule en grim hovedgærde.

Kilde: Metropolitan Outfitters

Produkter: Vidunderlig troende Vehari Medallion Tapestry, $ 60

Alle forstår, at neglehuller er et enormt nej i sovesale. Garderobeområdet har også en præmie, så det giver mening at omdanne hatte til en kunstinstallation i stedet for at proppe dem på en høj hylde, der er en besvær at få adgang til. Dette koncept fra Dormify bruger Fjern kroge, der ikke skader vægoverflader.

Kilde: Dormify

Når vi taler om mure, skal du sige, at en tidligere beboer har forladt din i mindre end smuk stand. TSK. Nå, nix de sure druer til fordel for en simpel camo-confetti-behandling, der er glad såvel som sjov hele året rundt. Alt, hvad der er nødvendigt for at gøre denne mur fra Beci Orpins bog Discover samt Keep: Building Paper såvel som Blu-Tack. Det bliver ikke meget enklere.

Kilde: Vi er spejder

Geoformer er fortsat et varmt emne. Dette billedskærm fra Caldwell -jobbet dræber to fugle med en sten: det får et område til at føle sig personlig, såvel som fordobles som vægkunst. Bronze -mode smykkestreng samt elastik reb blev brugt i stedet for garn, så det ser ud som tråd. (Fuld afsløring: Dette job har brug for negle, så anvend det på en opslagstavle snarere end en mur.)

Kilde: Caldwell -projektet

Ja, det er en hula hoop. Hvis der ikke er noget opslagstavle i syne, skal du lave et omdrejningspunkt over dit skrivebord ved hjælp af en kobberspray-malet hula, bånd såvel som cardstock-rammer. Få trin-for-trin fra Brit + Co.

Kilde: Brit + Co.

Nu til det ene produkt, der virkelig vil omdanne et kollegieværelse: aftageligt vinyl tapet. En funktionsvæg med høj indflydelse kan være papiret på få minutter op, indtil det er tid for den nye lejer at sætte deres præg, såvel som du kan begynde frisk igen næste år.

Kilde: Marlow tapet, jagter papir

Hylder ryg, skuffebund, forfængelighed, klimaanlæg enheder…. Disse ting kan helt op – bare sørg for at bruge det på en ren, glat overflade.

Kilde: Speckle tapet, jagter papir

Forstår du den forfærdelige mini-køleskab, der er kilet under dit skrivebord? Boom. øjeblikkelig erklæring.Kilde: Attraktiv hexy tapet, jagter papir