Tag en hurtig gennemse med Pinterest, så godt som du sandsynligvis har fundet mindst et af Joanna Gaines’ fantastiske design. Den Waco, Texas-baserede mor til fire er halvdelen af ​​den elskelige duo bag HGTVs vildt succesrige show Fixer Upper (nu i sin tredje sæson). Sammen med sin sjove mandskontraktive-chip håndterer parret til at jonglere med en detailbutik, blog, fast ejendom, stilforretning, snart til at være ny bog samt møbellinie såvel som senest en ferieudlejning. Fra denne måned er Magnolia -hjemmet (som sover otte) officielt åbent for gæster i det historiske distrikt i McGregor – dog før du pakker dine tasker, skal du bemærke, at boligejendommen er helt booket til resten af ​​2016. I stedet skal du klikke igennem Vores galleri for at levere dig selv til Lone Star State.

Magnolia -hjemmet findes tyve minutter uden for Waco, Texas på et malerisk hjørneparti. Chip såvel som Joanna viste oprindeligt hjemmet til klienter på Fixer Upper, men besluttede senere at købe det selv. ”Jeg har altid været trukket til dette historiske område såvel som dets mange bit antikvitetsforretninger, regionale restauranter såvel som den generelle græsrodsfølelse i byen,” bemærker Joanna på deres blog.

Før Chip såvel som Joanna købte huset, havde den nøjagtige samme husstand haft det, siden det blev udviklet i slutningen af ​​1800 -tallet. ”Jeg kunne bare godt lide at se hjemmet, når der stadig var heste såvel som vogne såvel som grusveje. Der er noget ved fortiden, der får mig hver gang, ”siger Joanna.

I køkkenet blev øvre skabe byttet til åbne hylder for at gøre det lettere for gæsterne at opdage retter. ”Jeg forlod det udsatte Shiplap som backsplash, da jeg kunne lide den metode, den så ud i køkkenområdet såvel som Chip -installeret (hans specialitet såvel som vores favorit) beton bordplader,” siger Joanna.

Nedenunder badeværelset var næsten et total tarmjob. ”Vi valgte at forlade den originale piedestal -vask såvel som tilføjede åbne hylder over det fritstående karbad,” siger Joanna. Mønstret cementflise såvel som en traditionel metro-flisebelagt bruser bringer energi til rummet.

”Dette er et af tre dobbeltrum på øverste etage, hvor soldater blev sat op om natten tilbage i de tidlige 1900’ere,” udsætter Joanna. Et friskt malingsbelægning, refiniserede trægulve såvel som vægflygter gør dette lille område indbydende.

Åbning af opholdsrummet såvel som at fjerne en original pejs var den største Reno -jobchip såvel som Joanna behandlede i Magnolia House. Deres svejser producerede et brugerdefineret rækværk til trappen såvel som Joanna gemte en læsekrog nedenunder. ”Denne krog er ærligt en af ​​mine foretrukne ting ved dette hjem – det er sjovt at tage døde område såvel som at gøre det praktisk såvel som smukt,” siger hun.

Joanna blev påvirket af sin datters soveværelse, da hun designede nedenunder dobbelt soveværelse i Magnolia House. ”Jeg opdagede den perfekte antikke lysekrone til at tilføje et finurligt præg til rummet, såvel som at afslutte den med ganske blomster såvel som sengetøj,” siger hun.

En yndig opholdsområde byder gæsterne velkommen øverst på trappen på anden sal. ”Vi lappede såvel som malede den originale shiplap såvel som refiniserede de originale gulve,” tilføjer Joanna.

I soveværelset nedenunder bragte parret tilbage rumetsOriginal trim samt tilføjet en ny udvendig dør, der fører til baghaven.

Store originale vinduer fylder Magnolia Home Kitchen -området med gode tilbud af naturligt lys, så chip såvel som Joanna var ikke bange for at male de nye nederste skabe sort. ”Vi installerede ligeledes genvundne fyrretrægulve, reddet så meget af de originale skibsvægge, som vi så godt kan lappes,” siger Joanna.

I dette soveværelse ovenpå afgiver en sort sengsramme fra Joannas nye møbellinie, Magnolia Home, en erklæring. ”Denne baldakin er en af ​​mine datters favoritter i linjen, så jeg valgte den til dette område med høje lofter,” siger hun.

Loftet ovenpå er industrielt møder-traditionel såvel som funktioner møbler fra Magnolia House Line. Lidt køkkenområde er tilgængeligt for de tre dobbeltværelser samt tilbyder en ganske placering til at have morgenkaffe.

Nedenunder boligareal er designet til at ligne Chip såvel som Joannas eget bondegård, så gæsterne er sikker på at føle sig hjemme. ”Jeg inkorporerede nogle antikke korbler, der indrammede området perfekt, såvel som de originale blyede vinduer over fronten såvel som bagindgangsdøre tilføjede det perfekte strejf af charme,” siger Joanna.