beliggende på det travle Byward -marked, Andaz Hotel blev designet af Torontos Mason Studio, der fyldte hotellet med bevægelser, der giver det en rig følelse af sted. Canadiske kunsthåndværkere arbejdede sammen med Mason Studio på nøgleelementer, såsom belysningen i lobbyen af ​​Hollis + Morris, der bruger seks forskellige typer canadisk træ. Kobber er et tilbagevendende materiale, der er påvirket af tagene i parlamentets bygninger.

Og hver etage repræsenterer arbejde af kunstnere fra en enkelt provins eller territorium, hvilket giver alle niveauer sin egen identitet. Generelt integreres naturlige skove, sten såvel som metaller til en meget lidt moderne æstetik.

I suiterne sætter eg-hovedgærde såvel som grå følte vægbeklædninger en hyggelig scene, mens lavprofilerede møbler ikke blokerer for udsigt over postkortet. For endnu mere fantastisk natur, skal du gå så meget som den 16. etage tagterrasse, kobber spiritus og seværdigheder og slå sig ned i en af ​​de banketter, der omgiver knitrende ildsted.