Smarte ideer til opbevaring af frakker, sko og haveudstyr i stil.

Q. Den bageste indgang til mit hjem er vores vigtigste post. Rummet på 4 ‘x 8’ er omgivet af vinduer. Jeg er nødt til at oprette opbevaring til frakker, cykelhjelme, flere par sko og støvler og havearbejdeudstyr. Vinduerne er alle 3 ‘fra gulvet. Hvad kan jeg gøre for at maksimere dette rum? – Allena Litherland

A. Opbevaring er altid nøglen, og at finde måder at skabe det kan være udfordrende. Til din “vinduesboks” af en post kan du muligvis ikke bruge væggene til at hænge frakker, men der er andre løsninger. Dine vinduer sidder 3 ‘fra gulvet, og typiske sædehøjder er 18 ”høje. Du kan oprette opbevaringsbænke under vinduerne, hvor det er muligt, med hængslede låg til at holde havearbejde forsyninger og hjelme og plads under til sko.

To frakke træer overfor hinanden vil være meget mindre påtrængende på dit vinduesrum og vil faktisk indeholde en hel del frakker og jakker.

Hvis dit loft er højt, skal du bruge mellemrummet mellem toppen af ​​vinduerne og loftet til væghylder. Disse kan udstyres med kurve, der holder alt fra gear til forsyninger, og en bænk kan fordobles som en trin afføring.

Mærkning af skraldespande eller kurve giver mulighed for nem adgang og gør oprydning af et øjeblik. Og glem ikke at dekorere dit nye mudroom; Brug stilfulde dørmatte, udskift forældede lys med nuværende lanterner eller lampetter, installer en smal nøgleholder, der kan hænges mellem dine vinduesrammer. Et tavle eller tavle på døren til meddelelser i sidste øjeblik afslutter udseendet.