deling er omsorgsfuld!

Tweet

Del

Pin

Del

Post

Renoveringer kan være dyre. Heldigvis behøver du ikke at gøre dem alle på én gang. Med den rigtige renoveringsplan kan du øge værdien af dit hjem og gøre dit hjem sjovere at bo i også. Lige rigtige Renovations Ltd. i Winnipeg kan skabe en design- og renoveringsplan, der sætter hjemmeværdien først.

Her er fem interiørrenoveringsideer for at øge værdien af dit hjem.

Fokus på dit køkken
Dit køkken er typisk det travle hjerte i hjemmet. Det er her handlingen sker. Det er også den første ting, en boligkøber ser på, når man inspicerer et hjem til salg. Den gode nyhed er, at en husejer normalt kan gendanne 72% af en køkkenopgradering, når de sælger deres hjem.

Køkkenet er vigtigt for at øge værdien af dit hjem, men du behøver ikke at gøre alt på én gang. Små renoveringer i køkkenet kan også tilføje værdi. Nye vandhaner, bordplader, inventar og dræn moderniserer pladsen og tilføjer stadig værdi til din ejendom.

Afslut din kælder
En færdig kælder tilføjer mere komfort og boligareal til et hjem. De penge, der bruges til at tilføje et badeværelse, værelse, værelse, familieværelse eller underholdningsrum i fuld størrelse, er værd at omkostningerne, mens du er der. Når du planlægger at sælge, vil din færdige kælder appellere til købere og øge dit hjems noteringspris.

Opgrader dit badeværelse
Renovering af badeværelset er en nem måde at øge salget af dit hjem. For en hurtig opgradering af badeværelser skal du overveje nye bordplader, gulve, vandhaner og inventar. Badekar til bruser -konverteringer er også meget populære og kan gøre dit hjem mere tilgængeligt. Bare sørg for, at mindst et badeværelse i huset har et badekar, hvis du vil appellere til flere købere. Du kan også omdanne et halvt badeværelse til et komplet badeværelse eller tilføje en ny for at øge værdien og appellen i dit hjem.

Hold op med reparationer og vedligeholdelse af hjemmet
Den hurtigste måde at sænke værdien af dit hjem på er at ignorere vedligeholdelse og reparationer. Ødelagte afbrydere, forretninger, ventiler, løse gelænder eller knirkende trin er kun et par af de områder, der skal overvåges. Et par mindre ting kan vende en homebuyer væk eller sænke deres tilbud. Et hjem, der har brug for flere reparationer, giver også indtryk af, at vedligeholdelse aldrig var en prioritet. Denne mangel på vedligeholdelse kan være en stor afskrækkende virkning for købere.

Disse ødelagte ting er ubelejlige og endda en sikkerhedsfare, mens du bor der. Så det er bedst at tackle disse problemer, da de kommer med en respektabel entreprenør som lige rigtige Renovations Ltd.

Glem ikke at afslutte
Efterbehandlingen er vigtig. Områder, der er lette at se, som vægge, baseboards, bannister, vindue og dørkarmer, skal alle være en del af din renoveringsplan. Disse områder kan undertiden være billigere at renovere, og når de gøres rigtigt, ser de fantastiske ud. Investering i disse sidste hånd vil friske et hjem og få det til at føle sig nyt igen.

Generelle entreprenører i Winnipeg

Lige rigtige Renovations Ltd. kan hjælpe dig med at opgradere det indre og det ydre af dit hjem. De kan også hjælpe med vedligeholdelse af hjemmet og reparationer for at gøre dit liv lettere. Ved at betjene Winnipeg og det omkringliggende område siden 2002 er deres team af erfarne fagfolk klar til at komme på arbejde på alle job, store eller små.

Kom i gang i dag med et gratis estimat fra Lige Renovations Ltd.

RenovationFind Certified er et symbol på integritet, som kun afholdes af de mest pålidelige virksomheder inden for forbedring, service og vedligeholdelse af hjemmeforbedringer. Det øger forbrugernes tillid til din virksomhed, hvilket giver dig en fordel over din konkurrence, mens du validerer dig som den bedste.

Mere end et online-bibliotek er vi Western Canadas hurtigst voksende marketingplatform til at fremme og forbinde de bedste handler, tjenester og hjemmeforbedringsfirmaer til husejere.

Klik for at finde >>>>> hovedentreprenører i Winnipeg

Deling er omsorgsfuld!

Tweet

Del

Pin

Del

Post

Du kan måske også lide:

Hvilke renoveringer i hjemmet tilbyder den bedste ROI?

Hvilke renoveringer i hjemmet tilbyder den bedste ROI?

Når de fleste husejere renoverer deres hjem, er deres primære overvejelse at forbedre deres liv. Det er dog klogt at c

At omdanne din kælder til en juridisk udlejningssuite

At omdanne din kælder til en juridisk udlejningssuite

At tilføje en juridisk pakke til din kælder er en fantastisk måde at tjene ekstra indkomst hos lejere. selvom du ikke lejer ret AWA

Hvorfor skal du renovere dit køkken eller badeværelse samtidig

Hvorfor skal du renovere dit køkken eller badeværelse samtidig

Ideen om at have både dit badeværelse og køkken i en tilstand af nedrivning og konstruktion kan være skræmmende. Dog ex

10 Bedste badeværelsesrenoveringsvirksomheder i Winnipeg

10 Bedste badeværelsesrenoveringsvirksomheder i Winnipeg

Badeværelser er typisk de første steder, der skal overvejes under en renovering af hjemmet. Et hjemmes badeværelse er normalt en af busien

Kombiner dit køkken- og badeværelsesrenovering

Kombiner dit køkken- og badeværelsesrenovering

Renoveringer af køkken og badeværelse tilføjer sIgnificant værdi til dit hjem, så hvorfor vælge mellem de to? i stedet for at starte

Tilføj værdi til dit hjem med kælderrenoveringer

Tilføj værdi til dit hjem med kælderrenoveringer

At tilføje værdi til dit hjem betyder ikke nødvendigvis at øge sin dollarværdi. Skønt kælderrenoveringer stadig kan

Top 3 hjemrenoveringer for at forbedre dit hjem

Top 3 hjemrenoveringer for at forbedre dit hjem

En renovering af hjemmet er en fantastisk måde at forbedre din livskvalitet derhjemme. Hvis dine værelser ikke imødekommer dine behov eller BR

9 Bedste kælderrenoveringsfirmaer i Winnipeg

9 Bedste kælderrenoveringsfirmaer i Winnipeg

Den mest omkostningseffektive måde at øge pladsen i dit hjem involverer typisk en kælderrenovering. Winnipeg husejere

af Shareaholic

.