gennem Geek Zone …

“Logitech introducerer en række produkter baseret på en nyudviklet trådløs teknologi kaldet Logitech Music Anywhere Wireless Technology.

De nye produkter er Logitech Wireless Headphones til PC, Logitech Wireless Music System til PC og Logitech Wireless Music System til iPod.

Disse nye lydprodukter tilføjes til den aktuelle lineup af produkter, der omfatter Logitech Wireless Headphones til iPod og Logitech Wireless Headphones til MP3 … Logitech Wireless Headphones til pc leveres med en lille sender, der forbinder til USB-porten på en computer, og Hovedtelefonerne, som omfatter en integreret trådløs modtager med en rækkevidde på op til 50 meter (165 fod). Integrerede kontroller, der er placeret på det bedste ørestykke, gør det muligt for folk at justere lydstyrken, samt afspilning, pause og spring over spor fremad og tilbage i Windows Media Player, Musicmatch, Winamp, iTunes og RealPlayer.

Logitech Wireless Headphones til PC vil være tilgængelige i U.S. og i Europa, der begynder i oktober. Den foreslåede detailpris er US $ 129,99.

Med Logitech Wireless Music System til PC vil forbrugere have tre-delt service til lydfordeling derhjemme. En USB-musiksender forbinder til pc’en, mens en musikmodtager tilsluttes til en hjemmestereo-modtager eller multimediehøjttalere via en standard RCA-port eller en 3,5 mm stik. Derudover er der en trådløs fjernbetjening. Brugere kan derefter lytte til alle deres pc-lyd i stort set ethvert værelse i hjemmet.

Den USB-baserede PC Music Transmitter sender lydstrømme direkte til musikmodtageren i en rækkevidde på op til 100 meter (330 fod). Systemets infrarøde fjernbetjening gør det muligt for folk at styre deres musikfiler fra ethvert andet rum med kontroller som volumen op eller ned, Mute, Play, Pause, Spring frem og tilbage. Fjernbetjeningen arbejder med iTunes, Windows Media Player, MusicMatch, Winamp og RealPlayer.

Logitech Wireless Music System til iPod er en komplet, todelt, plug-and-play-løsning: En musiksender forbinder til enhver bærbar musikafspillers standard hovedtelefonport og en musikmodtagerstik til en hjemmestereo-modtager eller multimediehøjttalere via en RCA port eller en 3,5 mm jack. Der er ikke behov for noget kompliceret hjemmenetværk.

“Målet med dette produkt er at gøre det nemt for bærbare musikafspillerejere at dele deres musiksamlinger gennem deres højkvalitets højttalere,” sagde Ray Weikel, direktør for produktmarkedsføring til Logitechs lydfirma enhed. “Det trådløse musiksystem til iPod er ideel til aftensfester. Fra sofaen eller spisebordet kan folk springe over spor eller hop fra afspilningsliste til afspilningsliste, ved hjælp af deres afspiller som fjernbetjening.”

Sidst, men ikke mindst, er Logitech Wireless Music System til iPod en to-enhedsløsning. Senderen og modtageren er parret ved fremstilling, hvilket sikrer, at de øjeblikkeligt forbinder, når de er tilsluttet, og forbliver tilsluttet. Musiksenderen sender lydstrømme direkte til modtageren i en rækkevidde på op til 10 meter (33 fod).

Logitech Wireless Music System til iPod vil være tilgængeligt i U.S. og Europa, der begynder i oktober. Den foreslåede detailpris er US $ 149,99. “Gennem Geek Zone

Del dette:
Facebook.
Twitter.
Reddit.
Linkedin.
Pinterest.
Email.
Mere

Whatsapp.
Print

Skype.
Tumblr.

Telegram
Lomme