Skuespillerinde Uma Thurman listede netop sin Manhattan -lejlighed, såvel som den har en stor stil! Det fem soveværelse, tre og et halvt bad condo er placeret i en co-op før krigen i Gramercy Park, hvor hun har haft to lejligheder-den ene med ex-mand Ethan Hawke såvel som den anden på egen hånd.

Hun tilbød den allerførste lejlighed i 2006 såvel som nu er på udkig efter at udføre dette til den anmodede omkostning på $ 6,25 millioner. Huset inkluderer en nøgle til den personlige park og bevarer karakteren af ​​bygningen i 1910 med sildebensgulve samt en træforbrændende pejs. Klik med for at se den fantastiske bolig- eller erhvervsejendom, vi praktisk talt spyt over!

Lejligheden har en åben koncept grundplan med en moderne æstetik, der bæres overalt.

Et mønstret tæppe definerer spisepladsen, mens en perleret lysekrone stjæler showet.

Moderne tilfredsstiller industri i køkkenområdet med slanke, knobfrit kabinet, rustikke barstole samt et messing vedhæng.

Den formelle boligareal er klædt til nierne med skulpturelle siddepladser såvel som messingindretning. En træforbrændende pejs bevarer karakteren af ​​bygningen fra 1910.

I den attraktive undersøgelse sidder et stort skrivebord på den ene side af rummet for at gøre plads til en smule læsningskrog – der er accenteret af en Chanel -pude, ikke mindre.

I den afslappede opholdsstue toppes en fløjls tuftet sofa med en frynsebeklædning med to lyse orange puder, hvilket tilføjer en pop farve til det neutrale rum.

Symmetriske siddepladser og dekorative spejle rammer trappen.

Dark Horsehair dækker væggene i soveværelset og producerer et beroligende rum. En stor walk-in garderobe såvel som et ensuite badeværelse er blandt rumets andre frynsegoder.

En dobbelt forfængelighed med udsat rørledning er den fremtrædende funktion i ensuite badeværelset.

Et tyrkisk-stil bad dækket af marmor hviler under et buet fliseloft.

Et andet soveværelse, der kan være ekstremt godt for gæsterne, er lige så luxe som mesteren.

En beroligende grå kombination giver en dejlig base for pops af miljøvenlig såvel som lyserød i det tredje soveværelse.

I dette soveværelse tilbyder et indbygget skrivebord et dejligt bitområde til arbejde.