Jeg kan fortælle foråret er virkelig lige her på trods af de kølige (faktisk frysning) formiddag samt regnen. Mine allergier er på et andet niveau i år. Jeg godkender ikke.

Det er påske weekend. Da jeg var yderst ung, viste dette en ny påske outfit. Vi taler hele enchilada – kjole, sko, handsker, såvel som en hat !!! Dette er ligeledes angivet at gå til en ekstra lang påske søndagstjeneste, men normalt spiller kaffeid efter (Methodister ikke) udestående.

Som mange af vores andre traditioner sluttede dette, da vi overførte til forstæderne. Jeg forstår en grund var siden jeg blev ældre såvel som ingen virkelig klædt på påske i vores forstad efter en bestemt alder.

En anden grund til modifikationen var kulturel. Vores kirke i Verona var det samlede modsatte af vores kirke i New York City. Ekstremt få mennesker i vores by ville bære en Aretha Franklin type hat til kirken.

I midten af ​​70 er mine forældres gode venner såvel som slægtninge, der begynder at flyve den økonomisk ødelagte såvel som kriminel lovovertrædelse ridden by. Alle var så spredt ud. Jeg kan ikke længere gå, tage en kabine eller bare hoppe på toget for at besøge. Nu var der lange biler og lastbilsture til Westchester County, Long Island, Bergen County osv.

Lejlighedsvis gjorde vi det tilbage i byen. En af mine foretrukne indikationer på foråret var tulipaner på Park Avenue. År senere, efter college såvel som besættelsesnummer en, jeg sidst lavede det tilbage til min hjemby samt ville gå op park så snart tulipaner var i blomst.

For nylig har jeg endt med at være meget meget mere nostalgisk i løbet af ferien. Jeg tror, ​​det er siden jeg online så langt væk fra min familie. Mine søskende har nu deres egne traditioner med deres husstande såvel som det gør jeg ikke.

Prognosen kræver regn i morgen. Jeg vil få nogle tulipaner.

Buon Weekend E Buona Pasqua!

Foto: New York City Department of Parks samt Recreation

Del dette:
Pinterest.
Facebook.
Twitter.
Tumblr.

Sådan her:
Ligesom loading …

Relaterede

Weekend Motivation – Bruser – Monteverdi, Tuscanymarch 1, 2013in “AGD”
Weekend motivation – Garance Doré Studio på NYC Balletjanuary 30, 2015in “Kunst”
Weekend motivation – en visning fra positano.march 8, 2013in “Italien”