Indsendelse af Neil Sphere – Jeg tog en beslutning om at prøve Harmony 895, købte den i går fra Komplett (god pris) såvel som den dukkede op i dag !! Kun et Euro -plugadapter, der blev leveret, men en hurtig e -mail har fået dem til at sende en mere til RF -modtageren.

Det har taget mig omkring 3 timer at få det programmeret – 95% operationel inden for 30 minutter eller deromkring såvel som resten til at finpusse/justere betjeningen/knapperne til præcis nøjagtigt, hvordan jeg kan lide dem.

Ingen problemer med softwaren/comms indtil videre – bare poppet i cd’en såvel som væk den gik. Et par af indstillingerne tog lidt tid at opdage (Sky+ afgørende gentagelsesindstilling) dog stadig ekstremt enkel såvel som uden nogen form for “programmering” eller grafikredigering.

Jeg fik det mest for at se nøjagtigt, hvordan det sammenlignede i drift med min URC MX-3000 Color Touchscreen såvel som jeg er nødt til at oplyse, at jeg er glad for indtil videre. Meget meget lettere at bruge end berøringsskærmen siden af ​​de taktile kommentarer type vanskelige knapper. Jeg er stadig nødt til at finde ud af nøjagtigt, hvordan man programmerer nogle makroer nu for at tillade enkel regionmodifikation på min DVD -afspiller såvel som da vil det være på 100%. Så næsten fuldstændigt arbejder uden nogen form for manualer eller stejle opdagelse af kurver. Database inkluderede alt mit sæt inklusive ting, der ikke var i nogen form for tidligere producenterdatabase.

Jeg har ikke noget krav om at bruge RF -siden lige nu som hvad der er i synslinjen. Jeg forventer, at min ægtefælle skal være tilfreds senere, når hun prøver det (hun har aldrig ønsket berøringsskærmen – ser ganske mangel på taktile kommentarer til, hvor knapperne er, har udsat hende). Jeg forventer, at jeg pakker MX3000 væk i weekenden!

Så tommelfingre så meget som Logitech & Komplett, er måske ikke lykkeligere

Del dette:
Facebook
Twitter
Reddit
LinkedIn
Pinterest
E -mail
Mere

Whatsapp
Print

Skype
Tumblr

Telegram
Lomme