i en tid, hvor priserne på fast ejendom ser ud til at klatre højere på månedlig basis, kommer mange forældre til at stole på, at deres børn deler plads. At presse to senge ind i et rum behøver ikke at betyde, at der ikke er plads til stil. Disse friskplukkede børnelokaler føles særligt fantastiske og blæsende-den perfekte inspiration til at komme igennem disse hundedage om sommeren.

Metal-indrammede senge, der er færdige i iøjnefaldende neongul, har effekten af ​​en optisk illusion mod sort / hvid polka-dot vægge i et victoriansk æra hjem i Australien drastisk opdateret af Technook Architecture + interiørdesign. Resultatet er skæve og legende.

Fotograf: Graeme Boyle

Kilde: Technē -arkitektur + interiørdesign

Offbeat fotokunst og tekstiler i eksotiske lyserøde mønstre giver dette soveværelse af Los Angeles designer Amber Lewis fra Amber Interiors Et meget aktuelt look, mens hvid-på-hvide vægge, senge og sengelinned betyder, at paletten let kan ændres, da de små vokse op.

Fotograf: Tessa Neustadt

Kilde: Amber Interiors

I Kaia og Kendis St. Paul, Minnesota, soveværelse – skabt af deres mor, Kari Jensen fra Living Life’s øjeblikke – de umalede tresonspolesenge og vinduesramme satte en simpel rustik spin på rumets rolige palet. Broderede puder er som posies plukket fra et felt af vilde blomster.

Kilde: Levende livs øjeblikke

En simpel palet af pasteller fra Farrow & Ball mod kridt hvide vægge bringer en uventet sindsro til et delt rum med uoverensstemmende senge.

Kilde: Farrow & Ball

Hvidt sengelinned mod hvide vægge og senge hjælper med at holde tropisk varme og fugtighed i skak i dette soveværelse i et weekendhjem på Tybee Island i Georgien, mens hits af lysegul satte en modveje på den nautiske marineblå accenter.

Kilde: Rethink Design Studio

De falmede toner af vintage familie-snapshots sprængt som kunst bringer en uklar dag-ved-Beach-kvalitet til dette pastel-soveværelse skabt af Joni Lay of Lay Baby Lay med land med nikket for hendes små piger. Myntebed og vægge føles så fantastiske som Caribiske hav, og overdådige hvide tæpper under fødderne har farven på et tropisk sand.

Kilde: Læg baby læg

En hvid-på-hvid ordning holder også udseendet i et muntert soveværelse for to små piger af Live Loud Girl i Dubai. En polka-dot vægbehandling og mindre accenter tager deres signal fra Rainbow-kunst over skærmhylderne for historiebøgerne.

Kilde: Lev højt pige

Raspberry Red Coverlets henter deres friskplukkede farvetone fra Twin Headboards polstret i en dapper Ikat Stripe. Røde stole ved foden af ​​hver seng gentager farvetone og føles næsten som trad fodplader her.

Kilde: Designerens Attic Shannon Darby Design

Ingen farve er uden for grænserne i dette farverige rum af Flexa, der er fyldt med deres legekollektion af møbler af den danske designer Charlotte Høncke. De sprøde, modlinjer af møbler og billedmateriale lod et varmt solrigt gult skuespil pænt med de paleste grønne og pink.

Kilde: FlexaBoard-and-baten-paneler på væggene plus overdådige lagdelte tæpper bringer tekstur til dette blæsende soveværelse beboet af blogger Karim Jones ‘børn.

Fotograf: Karim Jones

Kilde: Instagram