Vi har bragt dig gode tilbud af forskellige væginstallationsvalg til iPad fra Great Motorized Systems, der koster masser af adskillige pund til sidste måneders ‘padbeslag’ ved under £ 25.

Nu er her en fascinerende, hvis en smule lavteknologisk teknik, der giver dig mulighed for at installere din iPad eller Android-tablet osv. På væggen. Hedgie iPad & Universal Tablet PC -installationsindstillingen tilbydes nu for omkring £ 8. Undersøg videoen nedenfor

”Vi er glade for at introducere Hedgie, vores allerførste koncept givet liv og introduceret til et verdensomspændende marked. Hedgie er oprettet såvel som skåret fra speciel selvklæbende kroge- og loopmateriale. Når de to ansigter på hedgie presses sammen, fanger kroge i løkkerne – og producerer et stærkt bånd mellem loop -aftale med tabletcomputer såvel som krogeaftale på den valgte overflade. At løsne din gadget er endnu meget lettere end det.

Til at begynde med blev Hedgie etableret til vores personlige udnyttelse, da vi hadede grænserne såvel som problemer ved den eksisterende tabletcomputer, der installerede sjælautioner for forskellige overflader.

Alle vores gode venner kunne lide det ekstremt meget så godt som et resultat overtalte os til at få det til at tilbyde andre tabletcomputerindivider over hele verden. Vi tager vores tjeneste alvorligt. Derfor fremstiller vi vores hedgies fra de allerbedste materialer, vi måske finder. ”

Hedgie iPad & Universal Tablet PC Installation Solution: www.hedgie.net

Ønsker mere? – Følg os på Twitter, som os på Facebook, eller tilmeld dig vores RSS -feed. Du kan endda få disse nyhedshistorier leveret ved hjælp af e -mail, direkte til din indbakke hver dag

Del dette:
Facebook
Twitter
Reddit
LinkedIn
Pinterest
E -mail
Mere

Whatsapp
Print

Skype
Tumblr

Telegram
Lomme