med fars dag rundt om hjørnet, vidste jeg, at det var tid til at behandle min far til mere end en grillfest (hvor han selvfølgelig bliver nødt til at lave mad). Som en fantastisk griller synes jeg, han fortjener mere end en flaske krydder-rub. Heldig for mig snublede jeg over en lille knivbutik på Dupont Street i Toronto, ikke langt fra vores sædvanlige H & H -favoritter, Angus & Company og Pimlico.

Hacher & Krain kan prale af knive af kokkekvalitet fra hele verden: Frankrig, Tyskland, Italien, Sverige, Finland, Portugal, Spanien og Japan. Greg, butikens ejer, var ganske kyndig og hjalp mig med at finde ud af, hvilken kniv der passer til min fars madlavningsstil. Jeg må sige, at skærmene, bygget af Greg selv, var ret spektakulære.

Hvad jeg elsker ved denne lille butik er, at du ikke behøver at være en professionel kok (eller lave en berømthedskokkens indkomst!) For at finde den perfekte kniv. Mit valg var denne franske sabatier – en praktisk multitasking kokkekniv, som min far kan have og bruge i en levetid.

Hvis din far ikke er en til hyppigt at hyppige køkkenet, er her nogle andre fantastiske gaveideer:

Medbring garageopbevaring til et helt nyt niveau med dette enkle skab fra det canadiske dæk. Et par af dem ville skjule rodet garage rod i en cinch.

Ingen garage? Intet problem. Denne opbevaringsboks på 5 ″ med 5 ″ fra Indigo ville se fantastisk ud på et skrivebord eller køkkenbord.

For den mest tekniske af fars skal du hente en moderne tabletholder som denne fra West Elm.

God weekend!

Hvis DIY-ing er din ting, kan du prøve dette lette projekt!

Fotokreditter:
1-4. Hacher & Krain
5. Canadisk dæk
6. Indigo
7. West Elm