, så det har været nøjagtigt en måned, fordi indflydende dag, og det er skammeligt at tro, at vi ikke har delt en videotur på stedet endnu. Vi accepterer officielt en virtuel klap på håndleddet. Eller en Noogie, hvis du er gammel skole. Men ingen indiske forbrændinger. Skal tegne linjen et eller andet sted.

Under alle omstændigheder, efter udpakning, listefremstilling, børnehaver, dørfrosting, dobbeltfoldig fjernelse, dynebestilling, sengemontering, vaskemaskine og tørretumbler, fjernelse af hylde, juletræindretning, leg med keramiske dyr indbygget bogreolarrangement, bygget, bygget I bogreolmaleri, håndtering af en overflod af spejle (nogle på meget underlige steder), soveværelsesmaleri, juletræ demontering og venter på, at vores nye vaskemaskine og tørretumbler ankommer (opdatering: de er her! Meget flere detaljer senere!) Vi endelig Brød flip ud og tog den med en hurtig drejning rundt om de nye grave. Se det nedenfor eller her på YouTube (og hvis du er på arbejde, kan du dæmpe det og stadig få en ret god idé om, hvad vi har at gøre med). Åh, og jeg undskylder helhjertet for Blair Witching I fyre. Jeg er ikke nøjagtigt langsom og stabil med et kamera:

Da det ville tage timer at tale om alle de halvbagte projekter på vores opgaveliste, antydes denne rejse at give dig en bedre fornemmelse af layout og skud af ting som vores skab, vores køkkenvask osv.). Når det vedrører, hvad vi vil gøre i fremtiden (sammen med hvordan vi gør det, og hvorfor vi gør det), kan vi ærligt gerne tage disse ting en dag ad gangen for at forhindre at blive for overvældet.
Vores yndlingsvideoer

Hvordan man fliser en backsplash
Hvis du vil se det grundlæggende i backsplash flisebelægning i aktion, er her de lette trin til at tilføje et til dit køkken – lidt fremskyndet, så du kan se det hele på næsten 3 minutter!

0 sekunder på 3 minutter, 28 sekunder

Direkte
00:25
02:03
03:28

Så forhåbentlig vil du glæde dig over et kig rundt i vores hus uden at smide nogen “Hvad er dine planer for denne håndvask/seng/væg/værelse/vindue?” Eller “Holder du/maler/erstatter disse udfyldning-in-the-blank” eller “har du overvejet at gøre sådan og sådan?” spørgsmål. Ikke fordi vi ikke elsker din nysgerrige natur, men fordi vi i sandhed er mange sandsynligvis ikke sat på noget endnu og har masser af ideer, der hvirvler rundt i vores hoveder. Derfor er vi så klar til at tage ting, når de kommer og blogger om hvert eneste projekt og beslutning, som vi træffer, når vi tackle dem i realtid (i stedet for at gøre en masse fremtidige formodning). Ting ændrer sig altid undervejs alligevel.

Åh, og vi regnede med, at vi ville inkludere den uslebne grundplan, som vi delte, før vi flyttede ind for let krydsreference. Du ved, hvis du er den tværhenvisningstype (det er jeg ikke. Hubs er). Lad rekorden angive, at nogle værelser er mærket forskelligt på billedet herunder, end de kaldes i videoen (Eks: Vi mærkede den fremtidige spisestue som “stue” nedenfor, for det er det, det er nu. Men der er meget mere info Herover (og en anden grundplan, der afspejler, hvordan vi planlægger at ændre layout/værelser, når vi går).

Måske når vi er endnu mere sammen med transformationen, skyder vi en meget mere formel husrejse uden mig bag rattet. Igen undskylder jeg for alle spin, ryster og andre kvalmeinducerende manøvrer. Fingre krydsede, at ingen mistede deres frokost croissant/cheerios/pop tærte/æg sandwich på turen. Men hvis du gjorde det, var det i det mindste virtuelt. Hvilket indebærer ingen oprydning på min ende. Kan ikke klage.

Flere beskeder fra Young House Love