De sidste to uger af Reno er virkelig forstærket. Alle tilladelser er endelig på plads, og vi er klar til at tackle den mest betydningsfulde del af Reno, fase nr. 2: Genopbygning af bagsiden af ​​huset! (Hvis du gik glip af fase nr. 1, skal du klikke her.)

Her er nogle fotos af vores fremskridt:

Bagsiden af ​​huset er godt i gang. Demo -besætningen måtte købe i en speciel luftbor for at komme igennem alle lag af beton. Under den anden sal var balkonen en anden tjære og helvedesild tagsystem med ni lag helvedesild!

Køkkenet er blevet fjernet, og den bagvæg er åbnet. Der er så meget meget mere lysfiltrering igennem nu – især når vi lægger 9 ′ med 9 ′ vinduer og franske døre.

Den blå toilet er væk! Vi har også taget den venstre væg ned for at gøre pladsen større og udvidet vinduet.

Her er nogle andre skud af demo -processen til din glæde:

Det er mildt sagt overvældende at sige det. En masse beslutninger og planlægning fandt sted, før vi endda diskuterede demo. Min mand og jeg er bestemt ikke interiørarkitekter eller arkitekter, men fordi vi begge er grafiske designere, valgte vi at tackle dette, som vi ville et udskrivningsdesignjob. Inden vi startede processen, kom vi med en kreativ brief og et visuelt humørspladsbestyrelse. Vi hyrede også nogle eksperthjælp til de udfordrende ting som badeværelserne og køkkenet. Det er værd!

I mit næste blogindlæg den 17. juli deler jeg vores designplan for angreb, så du kan se, hvor al denne murbrokker er på vej.

For en anden inspirerende Reno skal du læse Catherine Sweeneys blogindlæg.

Fotokreditter: 1-7. Mandy mælk