åbner ethvert husly -magasin i disse dage, og du vil se buzzwords og sætninger som ‘rustikke’, ‘vintage’, ‘fuld af karakter’ og ‘tidløs’, der bruges til at beskrive næsten enhver slags plads. En blanding af klassisk land og alt fra det moderne århundrede moderne til industrielt design, udseendet er afslappet og meget personlig. Eksperterne på Fall Home Show (som sponsoreret denne blog og vores Fall Home Trends Gallery) forudsiger, at denne stil, som de har kaldt “Urban Farmhouse”, vil være den hotteste dekorationstrend i efteråret 2010.

”Den urbane bondegårdstrend er en reaktion på glastårnene og moderniteten i den summende, frenetiske by,” siger designere Colin McAllister og Justin Ryan, bedst kendt for deres HGTV -show Colin og Justin’s Home Heist og ugentlige søjle i Toronto Star. ”I dag higer vi alle sammen elementer i vores hytte -weekender i vores tid i byen, og det er derfor, denne blanding af stilarter har fundet sted. Det tilføjer varme, karakter og en følelse af fortrolighed. ” I eksemplet ovenfor er det let at se, hvordan enkle skabe, stribede tæpper, slagterblokker og dæmpede farveskemaer ser lige hjemme i hytten, til venstre og et mere bymiljø til højre.

(Sørg for at fange Colin og Justin på Fall Home Show fredag ​​den 1. oktober og lørdag den 2. oktober)

Indbegrebet af Urban Farmhouse er Executive Editor Beth Hitchcocks country-chic condo, der er vist i vores condos, lofts & lejligheder, på tribuner nu. Ved hjælp af et antikt kilim -tæppe, traditionelle møbler polstret i klassiske tikkende striber og masser af personlige præg, blev en kold, hvid kasse omdannet til et elegant, hyggeligt rum med en tydeligt landstemning. (Se en videotur på hendes plads med tip til at få udseendet fra stilredaktør Michael Penney.)

Brugen af ​​farve er en anden måde at bringe landstil til dit hjem. ”Benjamin Moore har trukket alle farverne på gården – farven på ægene, høet, jorden, den blå himmel og det grønne græs,” siger interiørdekoratør Jackie Morra fra boligindretningsløsninger. ”Der er en hel følelse af håndværk og” Tilbage til naturen. ”” Sørg for at stoppe ved Jackies dekorationsseminarer hver dag på efterårshowet.

Hvis du har budgettet, skal du følge føringen af ​​designeren Stephen Caldwell og installere Beadboard, et landestap, i hele dit hjem. Hvis installation af Beadboard virker for arbejdskrævende, kan du nemt integrere andre elementer, såsom tekstureret træ, naturinspirerede nuancer og trykte stoffer for at få en lignende, taktil fornemmelse.

Og hvis alt andet mislykkes, er den nemmeste måde at opleve det afslappede landsfølelse i byen at komme af Twitter, e-mail eller Facebook og begynde at møde ansigt til ansigt: “[Sociale medier] forbinder os på nye måder, men jeg Tror, at de også har fået vores appetit på ægte samtale og forbindelse snarere end en lydbidforbindelse, ”siger Vicky Sanderson, specialist i hjemmet og spaltist for Toronto -stjernen. (Hun vil tale om smuk stil, der ikke bryder banken på efterårshowet.) Så inviter dine bedste venner til noget lækker mad og hold dig opdateret til vores næste hjemmeshow -blog, hvor vi deler De hotteste tendenser inden for underholdning i hjemmet!

Fall Home Show kører fra 30. september til 3. oktober 2010 på The Better Living Center, Exhibition Place, Toronto. Se vores Gallery of Hot Fall Home Trends fra Fall Home Show, plus få rabatter på billetter!

Fotokreditter: 1. House & Home August 2010 -udgave, fotografering af Michael Graydon (til venstre); House & Home July 2010 -udgave, fotografering af Ted Yarwood (til højre) 2. Condos, Lofts & Apartments Issue, Photography af Angus Fergusson3. House & Home July 2010 -udgave, fotografering af Ted Yarwood4. House & Home September 2010 -udgave, fotografering af Kim Christie5. Hus & hjem juli 2010 udgave, fotografering af Ted Yarwood