Lidt af en ændring af fra normen denne uge såvel som i risikoen for at komme ind i verden af ​​interiørdesign!

Fyrene fra Inateck sendte os en af ​​deres nye Tomons DL1001 justerbare lamper for at kigge.

Systemet dukkede op foldet op i snarere en pæn kasse såvel som brug for en mindre samling, 3 vingemøtrikker for at gøre op, så Ikea Level One -badge vil være tilstrækkelig her.

Der er en 3 farver tilgængelige, vi gik med den hvide mulighed. Skyggen såvel som base er metal såvel som en anstændig vægt, hvilket gør det pænt såvel som stabilt på skrivebordet.

Inateck State Lampen har enkel, slank “skandinavisk” stil såvel som træet såvel som metalkombo ser bestemt godt ud sammen,

I modsætning til en fjederbalancelampe vil du kræve at slappe af vingemøtrikkerne for at ændre dette til indstillingen af ​​din smag med dets 3 justerbare samlinger.

Der er en dejlig sort såvel som hvidt flettet kabel med in-line switch. Af programmet, vi ikke er i, så tilføjede lampen til vores House Management System med et SmartThings -modul

Systemet kommer uden en pære, så vi bestilte disse E27-skru-in. Selvom det har en varm vintage Edison -filament, er det virkelig en 4 watt LED (lampen tager maksimalt en 40 watt pære), såvel som den afslutter udseendet perfekt.

Tilgængelig nu fra Amazon

1.050 anmeldelser

Tomons Wood Swing Arm Desk Lamp, Designer Table Lampe, Læselys, Forskningsstudie Lampe, Arbejdslampe, Office Lampe, Bed om natbordslampe – Hvid

【Naturtryramme】 Kroppen er lavet af massivt træ, fast og kemisk-fri. Kablet er dækket med nylon, stærkere såvel som mere fleksibelt.
【Moderne stil】 Klassisk massivt træ tilfredsstiller jern, enkel såvel som traditionel stil.
【Bærbar og letvægt】 Let at bruge såvel som butik. Lampen er justerbar. Du kan ændre vinklen såvel som højde, som du ønsker. Med det adskillelige design kan det holdes i lidt plads.

£ 34.99

Køb på Amazon

inateck.com

Del dette:
Facebook
Twitter
Reddit
LinkedIn
Pinterest
E -mail
Mere

Whatsapp
Print

Skype
Tumblr

Telegram
Lomme

Sidste opdatering om 2021-10-04 / tilknyttede links / billeder fra Amazon Product Marketing API