“Jeg har skrevet et program, som jeg ville have, og selvom andre måske synes det er sjovt eller nyttigt. Der kan være andre derude, men halvdelen af ​​det sjove er at skrive med mine funktioner og ingen nags under alle omstændigheder. Plus jeg svarer på min egen fremtidige funktionsanmodninger meget bedre end andre mennesker blinker

Det er et Windows -program, der overvåger X10 -trafik og giver dig mulighed for at konfigurere alarmer (meddelelser), der skal sendes til en MSN -brugerkonto, når visse X10 -begivenheder udløses.

Du kan konfigurere lyde til hver begivenhed (som spiller på lokal computer), som kan være nyttig til hørbar verifikation af X10 -begivenheder, der hæves korrekt (OK denne funktion er virkelig til en Hal2000 -effekt). Du kan have triggere, der spiller lyde, triggere, der sender MSN -meddelelser eller triggere, der gør begge dele.

Du kan også eksternt anmode om en historie med X10 -aktivitet og anmode om din IP (til opkaldsbrugere, der ikke er firewalled) …

X10 Dispatcher er en Windows -applikation, der bruger MSN Messenger til at videresende begivenheder, der er hævet i et X10 -automatiseret miljø. Det kræver, at en Windows -computer skal være tændt og tilsluttet internettet. Det fungerer som en hjerne på toppen af ​​ActiveHome Pro. Dette program tilbyder ingen funktionalitet, der vil blive bevaret af din kontrolenhed, når programmet eller computeren er lukket.

Programmet spionerer på X10 -begivenheder, der passerer eller genereres fra kontrolenheden og bruger den udløser, der spiller en WAV -fil eller sender en MSN Messenger -meddelelse. Yderligere funktionalitet inkluderer at være i stand til eksternt at anmode om din IP -adresse (nyttigt hovedsageligt til opkaldsbrugere, der muligvis kører andre servere på deres maskine som en webserver) og ser en historie med X10 -aktivitet.

Med denne version findes der begrænset funktionalitet til at bevæge og afvæbne via fjernbetjeninger (eller enhver anden X10 -kommando, der passerer eller stammer fra kontrolenheden). For at gøre dette skal du indstille Trigger som enhver anden undtagen indstil alarmbeskeden til ‘arm’ eller ‘afvæb’. Hvis du har en RF -fjernbetjening, der genererer en kode (for eksempel ‘A1’), overføres dette gennem kontrolenheden, som triggeren vil snuppe og ild. Du behøver ikke at konfigurere ActiveHome Pro til den kode, hvis der ikke er nogen, den bare vil blæse. Hvis ActiveHome Pro allerede bruger denne kode, udføres den eksisterende ActiveHome -funktionalitet ud over din X10 Dispatch Trigger -funktionalitet.

http://members.cox.net/x10dispatch/

Del dette:
Facebook
Twitter
Reddit
LinkedIn
Pinterest
E -mail
Mere

Whatsapp
Print

Skype
Tumblr

Telegram
Lomme