11 Auktionshusregler

1. Vær ved ved: Tilmeld dig auktionshuskataloger. Kontroller aviser, lokale opslagstavler og online for auktionsmeddelelser. “Når du først er en auktion regelmæssig, vil du også høre om dem gennem mund til mund.” – T.S.

2. Gå til forhåndsvisninger: ”Gå salget og ved hvad der er; Undersøg varen og ved det godt. Vær ikke bange for at stille spørgsmål, og sørg for at læse katalogerne. ” – S.R.

3. Bare spring ind: ”Der er intet at være bange for. De er ikke bare fyldt med de dyre genstande; De er virkelig for hvert budget. Du kan købe en $ 5 kasse med odds og sod. ” – S.R.

4. Tal med auktionspersonale: ”Det er smart at tale med eksperterne der, når man planlægger en budstrategi. Deres råd om en vares fordele eller mangler kan svinge din beslutning. ” – T.S.

5. Overvej genstande fra din radar: “Eksperter der kan føre dig til noget af god kvalitet, der sandsynligvis vil gå til en fantastisk pris.” – S.R.

6. Kend dit maksimum: Varer går ikke altid for den estimerede salgsværdi. Det kan være meget mindre eller meget højere. ”Har en idé om, hvad varen er værd for dig. Kend din øverste pris og hold dig til den. ” – T.S.

7. Bød ikke for tidligt: ​​”Sid på dine hænder i de første 10 sekunder og måle interessen i rummet til en vare; Hvis det er hurtigt og rasende og er taget af, gå væk. Bliv ikke følelsesladet. ” – S.R.

8. Prøv salg af ejendom: ”Salg af ejendom kan være som et gårdssalg; De er normalt ikke alle fine antikviteter. Dette er nogle af mine favoritter; Der er lavere reserver, hvis nogen overhovedet. ” – S.R.

9. Find perler i kassepartier: ”Varer af mindre kvalitet fra et ejendom sælges typisk på en mere afslappet måde på det, der undertiden kaldes et opdagelsessalg. Jeg har fundet fantastiske diamanter i det ru på disse. ” – T.S.

10. Overtræd ikke auktionæren: ”Tilby aldrig et lavere bud end åbningsbeløbet. Og hold enhver diskussion til en lav hvisken. ” – T.S.

11. Lær: ”Der er ikke en bedre måde at lære om dekorativ kunst: sølv, Kina, sag varer, malerier. Personalet på auktionshuse er begejstrede for at lære dig; Det er deres lidenskab. ” – T.S.

Auktionsordliste

Vær ikke tungebundet på din første auktion. Brug denne lingo til at byde som en professionel.

Reservere
Den minimale pris, som en sælger accepterer for en auktioneret vare.

Masse
Elementer, der sælges på auktion, får lodnumre. Hvis flere varer auktionerer i en gruppe, hører de til det samme parti.

Proxy -bud
Auktionsstilen, der bruges af mange online auktionswebsteder, inklusive eBay, hvorved en auktionsholder automatisk byder på købers vegne op til et fast maksimum (så du behøver ikke at tjekke tilbage og op dit bud, hver gang en anden gør).

Kommissionens bud
Skriftlig instruktion til et auktionshus for at byde på købers vegne op til et fast maksimum. (Ofte brugt til internationale auktioner.)

Første pris forseglet-bid-auktion
Budgivere bliver bedt om at indsende forseglede hemmelige bud. Det højeste bud vinder, forudsat at det er over sælgers reservepris.

Escrow
Penge, der ejes af en tredjepart, indtil en auktionsartikel leveres til køberen.

Få mere design og dekoration af inspiration fra Sarah Richardson Designs i vores fotogalleri. Plus, se inde i Tommys hjem gennem årene, og en fantastisk viktoriansk, han designet.