CNET havde en fascinerende klog husdiskussion i de sidste uger CES. Panelet bestod af brancheinsidere fra SmartThings, Amazon Echo, Google House samt August Locks.

Amazons Echo syntes at være overalt på dette år CES såvel som det har gjort en betydelig effekt i den kloge husverden i et forholdsvis kort tidsområde.

I mellemtiden er Apple stadig værktøj til at forsøge at få de grundlæggende elementer sammen år efter introduktionen af ​​HomeKit. Alexa ser ud til at spise Siris frokost på husassistentmarkedet på dette tidspunkt.

Paneldeltagerne ser 2017 som året, hvor udgangspunktomkostningerne kommer til “mindre end $ 100”, da Smart House -gadgets vil blive indlejret i produkter, du allerede køber.

Smartthings CEO Alex Hawkinson afslørede, at hans forretning ser bevis for, at det kloge hjem bevæger sig forbi hobbymarkedet samt ender med at være meget mere udbredt …

”Vi har set et skift i antallet, der antyder flytning fra tidlig adopter til mainstream.”

Af programmet er der stadig vanskeligheder foran. Beskyttelse af det kloge hjem, sætter forbrugere allerførste såvel som muliggør datadeling. Mike George, VP for Amazon Alexa / Echo sagde …

“Den erfaring, vi producerer for en forbruger, skal abstrahere kompleksiteten væk”

Den gode nyhed er, at disse paneldeltagere ser udholdenhed i samarbejde. Til sidst ved at indse, at hele Wise House -industrien drager fordel af, når integrationen er let, snarere end jaloux beskytter deres egen låst i en del af det.

Iotivitet såvel som Open Connectivity Foundation fik en omtale såvel som administrerende direktør for August Locks Jason Johnson sagde …

”[I 2016] endte IP med at være det typiske sprog. Alle vores systemer taler med enhver anden i daværende sky, såvel som vi har opdaget, at tale IP i skyen har endt med at være metoden til disse gadgets såvel som systemer til at tale med enhver anden. ”

Videoen nedenfor er værd at se hele hele (især hvis du ikke har set House Automation Scene fra hr. Robot), men du kan klikke lige her for at undgå omkring 42:10 for afsnittet om datadeling med IP i skyen.

Tjek vores husautomation i Cloud Publicer fra 2015 nedenfor …

Vil skyen være integratoren på himlen for at redde House Automation?

CNET Wise House: Iotivity.org

Ønsker mere? – Følg os på Twitter, som os på Facebook, eller tilmeld dig vores RSS -feed. Du kan endda få disse nyhedshistorier leveret via e -mail, direkte til din indbakke hver dag.

Del dette:
Facebook
Twitter
Reddit
LinkedIn
Pinterest
E -mail
Mere

Whatsapp
Print

Skype
Tumblr

Telegram
Lomme