fra frisk maling til nye kastepuder, tilføjelse af elementer i sæsonens hotteste farver, tilbehør og teksturer vil gøre dit hjemmedesign til live.

Farve

Disse længsel efter en ændring fra neutrale vil være glade for at opdage, at dristige, mættede farver altid er trendy til foråret. Dynamiske pink, blues, greener og lyse gule ser forfriskende og friske ud på baggrund af mælkeagtig hvid. Frisk udskårne tulipaner i lyse farver placeret i vaser på et sofabord eller foyerkonsol vil hurtigt sprøjte foråret zing ind i dit rum.

Accenter

Hvis det er for meget af en forpligtelse at tilfredsstille din sugen efter farve med frimodige malede vægge, skal du overveje en skål, der er fyldt med limefrugter eller citroner på køkkenbordet eller turkisblå håndklæder i et helt hvidt toilet for en frisk foråret berøring. Skift vintertræt sofaer og stole med slipcovers i glade farver som Celadon, lysegul eller vælg ren hvid. Hvis du ikke ønsker at ændre farven på hele sofaen, kan du prøve at tilføje puder i tiltalende tryk eller faste stoffer. Frisk en spisestue med bordløbere, placemats eller servietter i sprøde hvidt linned eller opløftende farver som Apple Green, Coral eller Yellow. Udskift stearinlys midtstykker med plantede pærer eller potte CAT Turf i smukke containere. Bland og match farverigt Kina for et legende look.

Grafiske mønstre

Rul op tunge mørke område tæpper og udskift dem med nogle i farverige striber eller grafiske blomstermønstre. Bring det udvendige ind og tilføj et organisk touch med naturinspirerede mønstre, tryk eller genstande. Elementer som en grentabellampe, fuglefigurer eller grafisk blomsterpudefabil tilføjer lunge med et nikk til det fantastiske udendørs.

Opdateret mantel

En pejs mantel med tunge skærme kan lyes op med blomster eller en gruppering af stearinlys i klare glas orkaner for en luftig fornemmelse. Placer en blomsterfyldt beholder foran pejsen, der åbner for hurtigt at introducere farve og duft til et rum. Eller tilføj et sæsonbestemt touch til et rum med en stor klar glasvase fyldt med smukke, spirende grene.

Forår sengetøj

I soveværelset skal du udskifte tunge mørke sengetøj med blæsende hvide bomuldsark og en lysskygget dyne. Top det med kontrasterende kastepuder og boltre i lyse muntre nuancer.

Få meget mere sæsonbestemt udsmykningsinspiration i vores galleri med farverige forårsklare værelser.