For det første, jeg er netop vendt tilbage til Rom fra en virksomhedstur til specifikationerne såvel som Caribien. Nedenfor er nogle tilfældige observationer:

Los Angeles Web Traffic fortsætter med at blive værre. Præcis hvordan er det muligt.

Mål er fantastisk.

J.Crew. Hvad sker der? Jeg har været fan fordi 80’erne. Noget er galt.

Hvorfor er Ben såvel som Jennifer’s tidligere barnepige i pressen så meget? Hvad er hendes ende spil? Sandhedshow?

Taler om sandhedshow, hvad hælen er Hollywood cyklus?

Ina Garten. Tilbede.

Guy Fieri. Hvorfor så mange shows, Food Network? Hvorfor?!

Min Buddy Erica offentliggjorde denne gang omkring magasin kortartikel, der sagde amerikanere, der dressing som slobs svarer til frihed. Måske har jeg boet i Italien, så længe, ​​eller jeg vender mig ind i mine karibiske forældre, da jeg tror, ​​det er helt latterligt. Frihed? Fra hvad? Diorens tyranni?

GOP-debatten. Spændende. Trump var Top Trump.

Flyvehjælperne på Air France var meget venlige såvel som munter. Det er en lang flyvning fra St. Martin til Paris (8,5 timer). I mellemtiden er de amerikanske flyselskaber på Miami til St. Martin flyvning (kun 3 timer) ikke så meget. Hvorfor?

Dele i Amerika er lige så store. Jeg kunne ikke overflade et enkelt måltid.

Den newish restaurering hardware showroom i West Hollywood er mærkeligt. Jeg forstår det ikke. Er det bare for handelen? Hvem troede det var et godt koncept at have en 40.000 sq ft butik, hvor du skal købe uanset på internettet eller fra kataloget? Skalaen er enorm. Præcis hvordan kan enhver form for shopper, der ikke er online i et slot, visualiserer de store møbler i deres hjem?

Det ville aldrig ske for mig for at integrere disse to ting:

For det andet har jeg tidligere skrevet om mine Ferragosto-problemer. På trods af at bo i Italien i syv år var jeg meget amerikansk, når det kommer til udflugter og / eller tager en pause fra arbejde.

Jeg sagde: “Var” ikke “er.” Endelig får jeg det i år. Jeg kan ikke vente den 15. august. Virkelig.

Min tur var intens. Jeg har lige for nylig underskrevet en Los Angeles-baseret klient samt fløj til Los Angeles direkte fra Rom. Jeg har aldrig i mit liv været så glade for at sidde i et frysende køligt fly for en tretten timers flyvning. Den seks ugers varmebølge i Rom kæmpede min hjerne. Der var rumblings om Alitalia slående den weekend. Heldigvis gjorde de ikke så godt som jeg fik en opgradering til virksomhedsklasse. Pæn.

Denne opgradering gjorde en stor forskel. Jeg havde forfærdeligt jetben under min tur til Los Angeles tilbage i maj. Denne gang var det meget bedre. Jeg tror det også har hjulpet, at jeg gik til Century City Shopping Center kort efter at have vist sig såvel som opholdt sig op til kl. 10.30 p.m.

Mens jeg kørte omkring Los Angeles med min klient, havde jeg leverancer såvel som bygning der sker i Rom for en mere kunde. Forudsat den ni timers forskel, var tingene lidt hektiske. Jeg var kun i Los Angeles i et par dage såvel som på min kundes rutine, så jeg ikke så mange venner eller “do møder”.

Så flyver jeg til Miami. Det var min allerførste tur til byen. Jeg krav om at vende tilbage såvel som se meget mere af det. Jeg kunne virkelig godt lide vibe. Jeg opholdt sig i Viceroy, som var fantastisk.

Desværre er stilområdet mindsket efter LVHM købt en række blokke. Det var stadig en produktiv tur. Jeg sourced nogle fantastiske produkter til mit anguilla projekt.

Fra Miami fløj jeg til St. Martin. Jeg sagde Hej til mine forældre, såvel som den næste dag tog færgen til Anguilla.

Efter al den flyvende, udpakning, ompakning, shopping, tilfredsstillende med entreprenører, malere, tømrere, jobledere, får tekster fra klienter i Rom om ting, vi har krav på at gøre ASAP, osv., Vi ramte væggen på lørdag.

Mens pakning (igen) jeg ser at vende ud. Kan vi tale om dette show? Jeg har så mange spørgsmål. Jeg ønsker bravo luftet i Italien.

Jeg klager ikke, men der opstod en yderst usædvanlig ting under denne rejse. Jeg føler mig ikke skyldig i at se frem til 15. august. Ikke en bit.

Af programmet går jeg ikke helt køligt Tyrkiet. Der er temmelig et par tilbage kontor ting, jeg krav tager sig af i løbet af pause såvel som møder, jeg skal deltage.

Jeg købte en stak shelter magasiner i specifierne såvel som bogen Bee Cottage historie. Jeg skal skære metode tilbage fra internettet såvel som chill. Jeg forstår september vil være væk fra diagrammerne optaget. Alle vender tilbage til byen, samt jeg søger efter en ny lejlighed. Sidstnævnte vil være en fascinerende proces.

Jeg må ikke være i stand til at dolce langt Niente i to uger, men kan prøve i mindst to dage. For at forberede jeg krav om at sammensætte en killerspilliste, som vil indeholde en af ​​mine foretrukne sommerstop fra august 1990.

Buon Ferragosto!

Gemme

Del dette:
Pinterest.
Facebook.
Twitter.
Tumblr.

Sådan her:
Ligesom loading …

Relaterede

Ti år tilbage overførte jeg til Rom, ItalyApril 4, 2018in”Agd”
Jeg gik tilbage til Cali – La Cienega Style Quarter – Legends 2015 maj 26, 2015 i “Agd”
Lockdown i Caribien – ingen handel 30, 2020in “AGD”