Buffalo har netop afsløret en ny trådløs medieafspiller, LinkTheater PC-P4LWAG. Dette er en af ​​de allerførste gadgets, der understøtter Intel® Viiv ™ -baserede pc’er. Systemet skal salg i USA denne måned (juni 2006) såvel som i Europa kort efter med en omkostning omkring $ 250.

”6. juni 2006 – Buffalo Technology, en verdensomspændende leder inden for design, udvikling samt produktion af kablet såvel som trådløst netværk, opbevaring, multimedia samt hukommelsesløsninger, introducerede i dag den aktuelle tilføjelse til sin linje med avanceret linktheater Multimedia-enheder, Buffalo LinkTheater Wireless-A & G Media Player (PC-P4LWAG). Det nye LinkTheater er blandt de allerførste multimedia -gadgets, Information.

Drevet af MediaBolics avancerede medieafspillersoftwareapplikation samt den højtydende Philips Nexperia Media Processor, Buffalo LinkTheater Wireless-A & G Media Player giver forbrugerne mulighed for at låse op såvel som streame personlige såvel som premiummateriale fra deres Intel Viiv Technology-baserede pc’er til andre rum i huset. Dets intuitive tv-baserede individuelle interface lader forbrugerne søge deres foretrukne musik, billede såvel som videofiler samt få adgang til et stort udvalg af internetdrevne applikationer ved hjælp af en fjernbetjening. LinkTheater har AOSS ™ (AirStation One-Touch Safe System), Buffalos Special Push-Button Wireless Installation samt sikkerhedskonfigurationsteknologi, der tillader enkeltpersoner på enhver form for oplevelsesniveau for ubesværet at indstille gadget på et kablet eller trådløst netværk. Derudover inkluderer LinkTheater muligheden for at give gadgeten mulighed for fjernt at vække en pc fra dens sovende tilstand.

”Den stadigt boostende mængde af nydelsesmuligheder, der tilbydes forbrugerne, har produceret et krav til en platform, der forener disse valg til en enkelt, brugbar løsning,” sagde Morikazu Sano, senior vicepræsident for verdensomspændende reklame i Buffalo. ”Intel Viiv Innovation håndterer dette pænt såvel som MediaBolics kraftfulde softwareapplikation, forudsat at byggestenene til at producere et nyt trådløst linkteater -produkt for at sikre, at det fungerer i Viiv -økosystemet, mens vi samtidig gør det muligt for os at holde os fokuseret på vores kunders behov. Vores nye LinkTheater er et overbevisende produkt, der er oprettet til at arbejde ubesværet med Intel Viiv-teknologibaserede pc’er såvel som andre DLNA såvel som UPNP-medie-servere samt leverer nye nyde oplevelser, som forbrugere søger. ”

Intel Viiv Innovation er Intels nye brand til pc’er i hjemmet, der er oprettet for at omdanne nøjagtigt, hvordan forbrugere klarer sig, deler samt glæder sig over et bredt såvel som voksende sortiment af film, programmer, musik, spil samt fotos. Buffalo LinkTheater leverer problemfri interoperabilitet med Intel Viiv-teknologibaserede pc’er såvel som andre gadgets på netværket. Linktheatret kan præsentere pc såvel som webapplikationer, der er optimeret til tv-tjekning til forbrugeren ved hjælp af Intel Viiv-zonen, som over tid vil levere en mulighed for on-demand, internetleveret premiumindhold, underholdning samt info Tjenester såsom film i fuld længde, realtidsnyheder samt meget mere med Intel Viiv Technology-Based PC.

“Ved at integrere Philips Nexperia Media Processor med MediaBolics software tillader vi CE -forretning som Buffalo at etablere fleksible, økonomiske netværksmedieafspillere, der er enkle for forbrugerne at oprette såvel som at fungere,” sagde Chris Day, general manager for medieforarbejdningen Gruppe ved Philips ‘Semiconductors Division. ”Støtte til Intel Viiv Innovation vil give folk magten til at vælge hvornår, hvor såvel som nøjagtigt hvordan de glæder sig over nydelse såvel som info derhjemme. Philips ‘såvel som Buffalos forpligtelse til at give en grundlæggende såvel som at styrke forbrugeroplevelsen er et afgørende aspekt ved at gøre det digitale hjem, et sammenkoblet hjem. ”

”Målet med Intel Viiv-innovation er at give forbrugerne en ukompliceret indikerer at få adgang til glæde på enhver form for tid, hvor som helst, såvel som på flere gadgets samtidigt i hjemmet,” sagde Gerald Holzhammer, vicepræsident, Digital House Group AS Nå som General Manager for Intels forbruger PC -platformgruppe. ”Intel arbejder med forretning som Buffalo, Philips, såvel som mediobolisk for at gøre denne idé til virkelighed. Vores mest aktuelle Intel Viiv Innovation Software -applikationsudgivelse tillader overførsel af materiale i hele huset til gadgets, der understøtter Intel Viiv Technology. ”

Buffalo LinkTheater Wireless-A & G Media Player understøtter afkodning af masser af førende lyd (MP3, WMA, AAC, LPCM), billede (JPEG, BMP, PNG), samt video (MPEG 1/2/4, WMV 7/8 /9, xvid) stilarter såvel som codecs. Det integreresS A 10/100Base-T Ethernet-controller, support til 802.11 A/B/G Wireless Networking, samt en USB 2.0-port til ekstra forbindelse med flashhukommelse, digitale kameraer eller bærbar musik samt videoafspillere. Gadgeten inkluderer komposit, S-Video såvel som D4 Digital Video Output (Bemærk: D4-porten leverer elementudgang ved hjælp af en inkluderet adapter). Produktet inkluderer MediaBolic’s standarder-baserede medieafspillersoftware, som er blevet kontrolleret nøje for at overholde en række forskellige digitale husinteroperabilitetsstandarder, inklusive Universal Plug samt Play (UPNP), Digital Living Network Alliance (DLNA), samt Intel Viiv Technology’s support til nye teknologier til digital rettighedsadministration, såsom DTCP-IP samt Microsoft Windows Media DRM 10 til netværksenheder.

”Buffalo er den primære netværksperifere forretning i Japan, så godt som det er begyndt at gøre sin eksistens almindeligt forstået i andre geografier som en virksomhed, der hurtigt kan levere produkter, som forbrugerne ønsker,” sagde Daniel Putterman, præsident såvel som administrerende direktør for mediobolisk. ”PC/Data Network udvikler sig til en nydelsesplatform, såvel som Buffalos komplekse forståelse af husnetværk placerer fuldstændigt virksomheden til at lede markedet. Mens Intel Viiv Innovation hjælper med at give visionen om at forenkle såvel som at udvide digital nydelse i stuen, leverer Buffalo LinkTheater en økonomisk indikerer for at tage denne boligareal og forlænge den til hele hjemmet. Vi er glade for at have, når vi igen samarbejdede med Buffalo for at levere den fjerde i en række produktlinjer, der vil forme fremtiden for det digitale husmarked. ”

Tilgængelighed
Støttet af en begrænset to-års garanti vil Buffalo LinkTheater Wireless-A & G Media Player (PC-P4LWAG) blive tilbudt i England i juli. For meget mere info om Buffalo såvel som dets produkter, se virksomhedens websted. ”

www.buffalo-technology.com

Del dette:
Facebook
Twitter
Reddit
LinkedIn
Pinterest
E -mail
Mere

Whatsapp
Print

Skype
Tumblr

Telegram
Lomme