Inateck sendte os en af ​​disse små Bluetooth -modtagere for at tjekke ud, og det kunne bare være den gadget, du leder efter for at trække nyt liv ind i din gamle hifi eller have din Hovedtelefoner i mindre af en flok.

Inateck BR1001 er en lille 4 cm firkantet Bluetooth 3.0 -modtager. Det sendes med en dejlig kort 10 cm mikro USB -opladningsledning plus en 1 meter 3,5 mm til 3,5 mm indgangskabel (mere om det senere). Du kan binle den vedlagte instruktions -indlægsseddel, der er fuld af fejl og vrøvl.

Trådløs hifi

Denne BT -modtager har 2 åbenlyse nyttige applikationer. For det første er det en måde at trådløst sende musik fra din telefon, tablet eller computer til din HiFi.

Tilslut bare BR1001 til AUX -input af din AMP med en af ​​disse 3,5 mm Jack til 2x phono -kabler, tryk og hold og hold sølvknappen, indtil LED begynder at blinke blåt og rødt for at parre den, enkel som det. Nu har du frigivet al den musik på din enhed såvel som alle de melodier, der er tilgængelige via dine streamingtjenester. Du har brug for en gammel telefonoplader eller en anden USB -strømkilde for at holde enheden permanent juiceret.

Ud over at oprette forbindelse til din vigtigste HiFi, kan du også indånde noget nyt liv i nogle af dit gamle kit. Vi prøvede det på en antik Sony Mini-Hifi fra 90’erne, vi havde på loftet, og det fungerede godt, hvilket gav en 1 værelses pseudo-sonos-opsætning til et udlæg på mindre end tyve pund.

Det inkluderede mandlige til mandlige mini-jack-kabel var ideel til at oprette forbindelse til aux-in på vores bilhovedenhed, så vi kunne overføre vores melodier trådløst til køretøjets stereo.

Der er også en indbygget mikrofon, der betyder, at hvis den er parret med din telefon, vil en opkald stadig høre dig som en slags hånd i bilen også. Vi kan godt lide at lytte til masser af podcasts og lydbøger i bilen, og dette er en nem måde at forbinde hver rejse på.

Trådløse hovedtelefoner

Det indbyggede genopladelige 120 mAh batteri gør også denne mobilvenlige, så den anden hovedapplikation er som konverter til at gøre dine hovedtelefoner trådløst. Batteriets opladning på ca. 90 minutter og livet citeres som ‘op til 5,5 timer’.

Vi parrede modtageren til vores MacBook og tilsluttede vores pålidelige Sony MDR-V55-hovedtelefoner. Område er citeret som ‘op til 10 m’, og vi fandt det temmelig nøjagtigt. Vi kunne nemt gå rundt i rummet med lyden, der kun bryder sammen, da vi forlod den.

Volumeniveauer er imponerende fra en sådan lille enhed og bør være højt nok for enhver. Volumenknapperne på siden giver dig også mulighed for at vælge næste og tidligere spor med en lang tryk. Den store sølvknap på fronten afspilles / pauser, og en lang presse vil omdirigere dit sidste nummer, hvis det er parret med din telefon.

Inateck BR1001 bruger et Bluetooth V3 -chipset og understøtter EDR, A2DP, AVRCP og HFP.

Fås fra Amazon.

#
Preview
Produkt
Bedømmelse
Pris

1

Babacom Bluetooth -modtager, bil Bluetooth Aux -adapter, støjdæmpende 3,5 mm Aux Bluetooth 5.0 …

1.630 anmeldelser

£ 15.99

Køb på Amazon

2

Anker SoundSync Bluetooth-modtager til musikstrømning med Bluetooth 5.0, 12-timers batterilevetid, …

7.836 anmeldelser

£ 24.99

Køb på Amazon

3

Esinkin Bluetooth Audio Adapter til musik Streaming Sound SystEm, trådløs lydmodtager arbejder med …

4.111 anmeldelser

£ 26.99

Køb på Amazon

Inateck.com: Ugens tidligere gadgets

Del dette:
Facebook
Twitter
Reddit
LinkedIn
Pinterest
E -mail
Mere

Whatsapp
Print

Skype
Tumblr

Telegram
Lomme

Sidste opdatering om 2021-10-04 / tilknyttede links / billeder fra Amazon Product Advertising API