En af de typiske bekymringer, der vises på vores mailingliste, vedrører anvendelsen af ​​CAT6 -kabel -tv i husinstallationer snarere end CAT5E. Her er et ekstremt fascinerende stykke, der giver et par af de problemer, du måske ikke har overvejet …

”På grund af klassificering 6 kabling har installationsprogrammet ikke længere tilstrækkelig buffer til at aktivere til hensigtsmæssig installation. En meget strengere efterspørgsel efter link såvel som kanaltest kræver meget strengere installationspraksis. Dette kombineret med kravet om at revidere afslutninger, når der opstår fejl, har produceret kedelige såvel som forværring af installationer med tabt tid såvel som penge til alle involverede. Kravet til meget mere administrerede opsigelser har ikke eksisteret for katte 5 eller katte 5E installationsstandarder. Almindeligt variation af arbejdsmetodemetoderne vil udgøre en vis grad af variation inden for det evaluerede resultat, men der garanterede tilstrækkelig lofthøjde tilstrækkelig puffer til sådanne afvigelser. Men nu med klassificering 6-standarder er det vigtigst, at det strukturerede kabelsystem i enhver type højhastighedsnetværk skal være i stand til at minimere eller slippe af med inkonsekvente installationsteknikker, der forårsager dyre ydelsesvariationer.

Det er ligeledes værd at påpege, at adskillige af de produkter, der er forklaret nedenfor, ikke nødvendigvis får et link til at stoppe med at arbejde en test på egen hånd. Imidlertid spiser hver i den begrænsede katte 6 lofthøjde med et par punkter af en DB, ofte mere. Det tager kun en ophobning af disse bit ting såvel som linket mislykkes.

Før vi kommer ind i installationsdetaljerne, så lad os forstå nøjagtigt, hvordan kabel -tv opfører sig ved højere frekvenser såvel som bølgevejledningen af ​​ledninger.

#
Preview
Produkt
Bedømmelse
Pris

1

Cat6 305m Blue Solid 23AWG Kabel -tv UTP Bulk Network Cab

29 anmeldelser

£ 59,95

Køb på Amazonas

2.

FTP CAT6 kabel -tv PNI F06 305m til web 1 gigabit/overvågningssystem

4 anmeldelser

£ 61,03

Køb på Amazonas

3.

OREN CAT6 305M Ethernet kabel -tv – 23 AWG Pure Copper Cable – B2CA – 400 MHz båndbredde UTP Web Lan …

8 anmeldelser

£ 154,95

Køb på Amazonas

Ved DC såvel som lave frekvenser flyder nutiden i et kabel med kablet, som du ville forvente. Efterhånden som frekvensen bliver højere, som 33 MHz 100 -baset begynder kablet at udstråle eller fungere som en luft, såvel som nutiden kun strømmer i ledningen på ledningen. Et par af energien rejser virkelig som radiobølger langs ledningen, såvel som vi endte med at være sårbare over for fremmede krydstale.

Ved 75 MHz, den frekvens, der blev anvendt til Gigabit EthernetVed UTP -kabling er meget mere af energien på ydersiden såvel som det potentielle for fremmede krydstale.

Men når vi kommer til 250 MHz-grænsen for kattelinjen 6, fungerer kablet ligesom en bølgedur. Mange af den elektriske energi rejser fra den ene ende til den anden uden for lederen som elektromagnetisk energi. Snarere en stor del af det rejser inden for isoleringens plastik, så dette er ikke længere kun mekaniske gadgets til beskyttelse af såvel som at holde ledningerne sammen, de er nu en integreret del af kablets dielektriske. Hylsteret bliver et betydeligt element i kabelsimpedans-make-up.

Ved disse frekvenser har enhver form for kinking, knusning eller forlængelse af kabel-tv en proportional indvirkning på impedansen såvel som en deraf følgende knock-on-påvirkning af transmissionsydelsen.

Opsigelsesproblemer
Hylning, der er skåret ned, såvel langt på katte 5e-who er interesseret? Hylsteret er en dielektrisk såvel som at skære den væk modifikationer Impedansen af ​​parene, der udløser ekko (returtab), såvel som forstyrrer geometrien, der påvirker crosstalk -ydelsen. Hver producent har forskellige anbefalinger, men insisterer fast på ikke meget mere end 3 mm fra Jack.

Trådruting, ikke kun par ujævnt: Små detaljer som routing af hvert kabel på bagsiden af ​​donkraften er kritiske. Så tro det eller ej, er det køb, hvor slyngen er færdige. Et kabel kan hurtigt blive beskadiget under opsigelse og/eller påvirke et andet. Det allerbedste køb afhænger af hvilken ende af det kabel -tv, du har fået fat i, såvel som den retning, som kabel -tv forlader Jack.

For meget UNTWIST: Du forstår denne. Men med katte 6 er der snarere en smule feltoplevelse nu, hvilket indikerer, at så meget som 2DB næste kan gemmes ved at bevare drejningen lige så meget som opsigelsespunktet. Hvis ledningens lag ikke passer til dette, burde der tilføjes en yderligere halvvridning. Hvorfor ikke omfatte såvel som at teste nogle kanaler i værkstedet med enhver form for ny Jack/Cable-kombination, før du går hvor som helst i nærheden af ​​site-det, kan det spare dig for en hel del omarbejdningsomkostninger.

Horisontal kabling
Der er tonsvis lige her, der så godt kan gå galt. Den indvendige geometri af klassificering 6 kabel-tv er så følsom, at du taler om en række DB’s værdi af skade-og sandsynligvis ser på den samlede udskiftning af enhver type kabel-tv, der lider af denne skæbne. Vi har set alle disse slags ting, der ofte forekommer på det stedlignende knækkede kabel-tv (installationsprogrammet korrigerede tilpasningen af ​​det, men det er så godt, plastens separator indeni har deformeret så godt som aldrig vil vende tilbage til det bedste form).

Og i sandhed er der adskillige andre bit ting, der påvirker den DBS-lignende, der undgår den produktive anvendelse af nylon-kabel-tv-bånd. Nylon -kabel -tv -bånd burde kun bruges som en kabel -tv -holder ved patchpanelet samt outlet -stik i henhold til producentens instruktioner. Brug aldrig nylontypen på katte 6 vandrette løb-de klemmer såvel som får regional impedans til at stige. Brug kun ‘krog såvel som øje’ (f.eks. Velcro) typer dog bruger dem sparsomt. Hvis du kører kabel -tv i bakke eller kurv, skal du kun binde, hvor det er absolut nødvendigt. Kør ikke kabel-tv-apparater i gode pæne bundter-det meget mere kabel-tv-apparater er parallelle, at værre er de fremmede krydstaleffekter. Vi taler ikke ‘Rat’s Nest’, men når det vedrører Feline 6, er pænt dårligt! Hvis du kræver at bruge kabel-tv-bånd, lægger dem ikke på rutinemæssige mellemrum-impedanspåvirkningerne vil forårsage stående bølger, hvilket kan resultere i transmissionsproblemer.

Kabeldybde på bakker eller når de er lagt direkte på betongulve har også problemer. Vægten af ​​kabel -tv ovenfor udløser kabel -tv -bånd, korn, samt uregelmæssigheder i stioverfladen for at grave i de nedre kabler. The cross sectional shape as well as volume impacts the rate of temperature develop up from the transmission signal energy. This is unimportant for a shallow overall depth of cable televisions so it will not be a problem, however deep stack is out of fashion. Both of these problems impact the impedance qualities of the cabling.

The other things we’ve discovered to have considerable impacts on site are nicks, cuts as well as grazes in the sheath. On one job, a number of cable televisions in one run all failed. inspecting with a TDR (time domain reflectometer) all showed a major reflection at the exact same distance. The issue was that one more trade had dropped a piece of metal studding onto a cable television bundle as well as then somebody had trodden on it. The studding was now hidden amongst the nicked. many of those damaged cable televisions needed replacement.

We strongly suggest that you lay-in Feline 6 kabel-tv i stedet for at trække det ind. Hvis du er forpligtet til at trække ind, være ekstremt forsigtig omkring hjørner. Det er en smerte på det tidspunkt, men det er endnu værre, hvis du skal gå tilbage såvel som erstatte kabel-tv’erne for at få installationen med test.

I sandhed kommer pre-fabrication eller delvis præfabrikering i sig selv med Feline 6, fordi du kan tegne kabel-tv’et fra tromlerne direkte på bænken – og du kan opsige dem i store rene, lette og administrerede fabrikslignende betingelser.

Patchpanel.
Det er klart, at alle de punkter, vi lavede om opsigelsesproblemer, gælder her – det andet punkt er præcis, hvordan man finder kjole kabelbilledet i kabinettet / rammen. Brug som mange bånd (velcro type) som du krav til at oprette lodrette kørsler. Derefter, når alle kabel-tv er på plads, skal du eliminere enhver type, der ikke er absolut nødvendige for at understøtte Feline 6-kablerne. såvel som på de vandrette kørsler holder dem til et minimum, såvel som ikke stramme dem.

Outlets.
Endelig har vi opdaget snarere nogle få fejl på links, der fungerede fint, før kabel-tv’et blev skubbet tilbage i vægkassen eller gulvboksen. Tro, hvad der skal forekomme til kabel-tv’et, når du skubber tilbage. Hvis de skal til kink, knuse eller overbøje, vil du have problemer. Forfatteren er Teknisk & Produktchef – Premisnet, KRONE COMMUNICATIONS. ”

KILDE

Ønsker mere? – Følg os på Twitter, som os på Facebook, eller tilmelde dig vores RSS-feed. Du kan endda få disse nyhedshistorier leveret via e-mail, direkte til din indbakke hver dag

Del dette:
Facebook.
Twitter.
Reddit.
Linkedin.
Pinterest.
Email.
Mere

Whatsapp.
Print

Skype.
Tumblr.

Telegram
Lomme

Sidste opdatering på 2021-10-04 / Affiliate Links / Billeder fra Amazon Product Marketing API