jeg læste et af mine foretrukne indretningsdesign / livsstilsblogger, fra den rigtige bank, samt allierets offentliggørelse om at gøre tid til dine entusiasmer ramte virkelig en akkord med mig.

Det er vigtigt at genoplade såvel som at blive inspireret, især hvis du arbejder på et innovativt felt.

Jeg forstår i vores kultur (amerikansk) Vi har denne ting om “ikke spilder tid.” Vi online til at arbejde såvel som ikke tage ferier. For nogle føler de sig presset til ikke at udnytte deres få måley ferie dage, da de ikke ønsker at blive betragtet som slackers. Når du har en administrerende direktør, der næsten ikke tager graviditetsorlov, sender den en ekstremt fjern besked, “du har intet liv uden for dette kontor / job. Ikke engang tro på at tage en ferie. ”

Jeg forstår mange mennesker, der arbejder for sig selv, og de skryder konstant om, at de aldrig tager fridagen.

Jeg brugte til at gøre det. Jeg følte mig skyldig, hvis jeg ikke altid arbejdede eller gjorde noget “produktivt”. Jeg skulle ud arbejde alle sammen og flytte op ad den stige.

Jeg forstår ikke, om det bliver ældre, flytter i udlandet eller bliver helt skruet over i et tidligere job, men jeg tror ikke, det er glimrende at aldrig tage en fridag.

Hvis jeg går til et museum en eftermiddag, præcis, hvordan er den spilder tid? Måske ville en farve i en caravaggio være perfekt til en klients spisestue. Måske vil maleriet påvirke mig i en metode, der ikke vil fjerne i årevis.

For min mentale såvel som fysisk sundhed, min kreativitet, såvel som min ånd, må jeg spilde mere tid.

Jeg kan godt lide Bertrand Russell Citat i Allys post. “Den tid, du nyder at spilde, er ikke spildt tid.”

Jeg er enig.

Del dette:
Pinterest.
Facebook.
Twitter.
Tumblr.

Sådan her:
Ligesom loading …

Relaterede

Livet i Rom – Denne gang er jeg forberedt på Ferragostougust 11, 2015in “Agd”
Ti år tilbage overførte jeg til Rom, ItalyApril 4, 2018in “AGD”
Projekt via Monserrato – REOKENTAPRIL 11, 2016IN “AGD”