Techtoniq har netop frigivet v1.1 af sin nuværende cost -agent. Det er en klient-server-applikation til Windows XP, der giver dig mulighed for at logge såvel som analysere data indsamlet af enten din traditionelle eller splinternye CC128-strømcost-enhed.

”På grund af den fremtrædende efterspørgsel har Techtoniq i dag frigivet en gratis prøveversion af den nye nuværende udgiftsagentsoftware. Softwareapplikationen er kompatibel med både nuværende omkostningsgadgets (den traditionelle såvel som ENVI) såvel som logfiler i ægte tid for at give dig mulighed for at kortlægge mønstre i dit elektriske energiforbrug.

Det gratis forsøg har en begrænset række ydelser, da beta -testprogrammet endnu ikke er afsluttet. Derudover vil der blive tilbudt revisioner af det gratis forsøg, der tilbydes, når testen afsluttes. Den fuldt aktiverede version med al præstation vil blive tilbudt at købe i april.

Funktioner

Se online -værdier for elektrisk energiforbrug såvel som rumtemperatur fra din nuværende udgiftsgadget, når den opdateres hvert 6. sekund.

Gennemgå din brugshistorik; Minimum såvel som maksimale værdier for i dag, denne uge, denne måned, i år, hele tiden.

Vis højeste brug såvel som kumulative brugsdiagrammer i den sidste time, sidste dag, sidste uge, sidste måned, sidste år.

Opret forbindelse til dine venner – se alle ovenstående data fra deres nuværende udgiftsagenter.

Kommunikation er ved hjælp af HTTP – fungerer med firewalls såvel som proxier. Skær dit huselektrisk energiforbrug i ægte tid, mens du er på arbejde.

Indstil grøn/rav/rød brugsadvarsler; Få e -mail -informeringer, når en tærskel overskrides.

Indtast dine elektricitetsopladningstariffdetaljer såvel som Agenten med at holde et løbende tilbud på din regning.

Server sidder diskret i systembakken og indsamler data samt svarer på klientanmodninger med meget lidt ressourceforbrug på HOLD -pc’en.

Forummisbrugere – Har et personaliseret forumsignaturbillede, der viser din online elektriske energiforbrug såvel som rumtemperatur.

Google widget ligeledes tilgængelig.

Kompatibel med den nuværende udgift traditionelle såvel som nye ENVI/CC128 -enheder.

Fuld registreret version £ 9.99 Inc. Moms – kommer snart! Gratis retssag, der tilbydes på downloadsafsnittet nu. ”

www.techtoniq.com: CurrentCost Hardware

Del dette:
Facebook
Twitter
Reddit
LinkedIn
Pinterest
E -mail
Mere

Whatsapp
Print

Skype
Tumblr

Telegram
Lomme