Det er tid til at sidde op og tage varsel, når en tung vægt i belysningsverdenen som Aurora vælger at producere sin egen kloge huslinje.

Teknologi

AONE -systemet blev lanceret i Storbritannien sidste år og bruger Zigbee 3.0 (HA1.2) til sit trådløse Fit Together Network. Aurora er ivrige efter at påpege bedst fra starten, at det ikke afhænger af internettet at arbejde …

Aone -huben har en ekstremt vigtig funktion, hvis dit web går ned, så fungerer dit system stadig, i modsætning til WiFi -tjenester, der afhænger af en skyforbindelse til kontrol.

Der er 2 unikke produktsorter her, afhængigt af dine behov.

Den ‘smarte indvendige’ linje kan parres med aone -huben såvel som knyttet enten individuelt eller som grupper, når de håndteres gennem Aone -appen. De inkluderer produkter såsom trådløse kloge lamper, downlights, switches, dimmers samt denne dobbeltstik …

Den anden gruppe af produkter-‘Make Smart’ med Aone Manage-er dem, der tillader klog til eksisterende ikke-smart belysningsprodukter. Aurora siger, at dette gør det muligt for Wise at blive føjet til over 1.000 af deres produkter, til enten nye eller eftermonterede installationer. Disse inkluderer moduler som denne 320w inline dimmer

Integration

Mens Aurora har deres eget aone -kloge hub, kan den større attraktion lige her være disse gadgets kompatibilitet med SmartThings.

Aurora -gadgets vil ligeledes arbejde direkte med Amazon Echo såvel som Google Assistant.

Vi vil ligeledes officielt være integreret lokalt med Amazons Zigbee -højttalere, Echo Plus, Echo Show osv. I de kommende uger er en investering på næsten 50.000 £ for at have sorten som en officiel partner.

Og Aurora har fortalt os, at de ligeledes arbejder med Hubitat for at få alle deres gadgets integreret til at holde det knudepunkt også. Aurora arbejder også med at producere chauffører til andre førende platforme.

Aone ser velegnet ud til DIY Wise House -entusiasten, men hvis du ikke forstår forskellen mellem din positive såvel som neutral, skal du ikke bekymre dig. Du kan gennemse Auroras netværk af installatører for at få dem professionelt monteret.

#
Preview
Produkt
Bedømmelse
Pris

1

Aurora Au-GUF4011LED/40 240V SGU10 7W Great White LED-pærer-Udskiftning til AU-GUF4011/40

38 anmeldelser

£ 14,95

Køb på Amazon

2

pakke med 10 Aurora 6W GU10 Premium Aone LED pærer Varm hvid 3000K 50W ækvivalent – perfekt …

10 anmeldelser

£ 19.99

Køb på Amazon

3

Enlite Aurora LED Downlight + Matt White Bezel-E8 8W IP65 Fast dæmpbar afsluttende Rated Fitted 3000K …

118 anmeldelser

£ 15,41

Køb på Amazon

Tilgængelighed

Den fulde række pærer, stikkontakter såvel som sensorer tilbydes fra elektriske helhederALERS landsdækkende med modulomkostninger fra omkring £ 39. Undersøg nedenstående link for alle detaljer.

aone.auroralighting.com

Del dette:
Facebook
Twitter
Reddit
LinkedIn
Pinterest6
E -mail
Mere

Whatsapp
Print

Skype
Tumblr

Telegram
Lomme

Sidste opdatering om 2021-10-04 / tilknyttede links / billeder fra Amazon Product Marketing API