Der er en grund til, at enhver stor fest ser ud til at ende i køkkenet. Det er bare pænere at hænge ud omkring øen med familie og venner – for ikke at nævne maden! Her er en roundup af vores foretrukne hårdtarbejdende øer, der er lavet festlig for sæsonen.

For designer Ingrid Oomen, grundlægger af designfirmaet Qummunicate, er ferieindretning en øvelse i tilbageholdenhed. I sit køkken hænger en helt hvid skønhed med rigelig marmor i bistro-stil, metrofliser og rent foret kabinet, grene fra loftet takket være vanskelige blomsterhandlers ledning. Uoverensstemmende ornamenter føler sig hjemlige, men at holde dem i en strengt redigeret palet af blå, hvid og sølv holder udseendet sammenhængende.

Fotograf: Donna Griffith

Kilde: Hus & hjem december 2012 udgave

Designer: Ingrid oomen

Et hvidt-hvidt køkken føles varmt takket være karamelfarvede bordplader og trægulve. Husejeren vævet en simpel grough gennem den smedende jernlysarmatur, der hænger over øen for en subtil infusion af feriestil. En klynge af Mercury Glass Candle -indehavere sidder på øen og tilføjer gnist til rummet.

Fotograf: Donna Griffith

Kilde: Hus & hjem november 2010 udgave

I stedet for at sætte en frugtskål eller mini -træ på øen, skal du overveje at replikere denne smukke vignette: grave din smarte Kina – eller scoop nogle op i en antik butik eller sparsommelig butik – og arrangere flere stykker under en antik kagedom. Det vil tilføje visuel interesse, og at have de smukke stykker i almindeligt syn vil minde dig om at bruge dem!

Fotograf: Donna Griffith

Kilde: Hus & hjem december 2012 udgave

Designer: Stacey Smithers

En modgruppering af trådpendelys henleder opmærksomheden på den marmorklædte ø, hvor husejer Miranda Ogilvie, en hjemmestager og designkonsulent, opstiller ofte en afslappet buffet til gæsterne. Cool vintage barstole tilføjer karakter til det eklektiske rum, mens krukker af hjemmelavet tomatsauce giver velsmagende dekorationer.

Fotograf: Donna Griffith

Kilde: Hus & hjem december 2014 udgave

I køkkenet i hendes Toronto Edwardian tilføjer designer Betty Theodoropoulos naturlig struktur og bryder ud af Statuario -marmoren med et lille stykke slagterblok. En orkidé har høj-lav charme, når den er i en elegant sølvpunchskål og accenteret med en knurret gren.

Fotograf: Angus Fergusson

Kilde: Hus & hjem november 2014 udgave

Designer: Betty Theodoropoulos

Hos designer Grace Castanedas weekendhjem i Creemore, Ont., Sætter CRISP White Cabinetry og Butcher Block -tællere landet elegant tone, mens et åbent skab i varm ahorn erstatter de gamle overdel.

Fotograf: Donna Griffith

Kilde: Hus & hjem november 2013 udgave

Designer: Grace Castaneda

Dette Mod Vancouver-hjem, designer Sophie Burkes egen bopæl, er fantastisk til at underholde takket være dets åbne konceptopsætning. En enorm ø føles luftig takket være sine rene linjer og tynde Corian -bordplade. Sophie sidder fast med for det meste naturlige dekorationer og skabte lysholdere ud af barkindpakket murerkrukker og satte enkle kvist af grønne omgivelser i større krukker dekoreret med garn og pinecones.

Fotograf: Janis Nicolay

Kilde: Hus & hjem november 2014 udgave

Designer: Sophie BurkeEn smart måde at bringe feriemeder i køkkenet er med et DIY -grenetræ. Saml lette grene fra baghaven, arranger dem i en smuk vase og pynt med pærer i forskellige størrelser og nuancer. Ligger på en hårdtarbejdende ø, som i dette luftige, moderne rum, tilføjer det et iøjnefaldende hit af Pretty.

Fotograf: Janis Nicolay

Kilde: Hus & hjem november 2012 udgave

Designer: Sophie Burke

Stemningen på denne hyggelige hytte er rustik og indbydende. En robust ø adskiller køkkenet fra opholdsområdet, giver opbevaring (vi elsker de vævede kurve, der krænker rod og tilføjer et hit af naturlig struktur til rummet) og er det perfekte sted at dvæle med en kupper på en snedækket morgen.

Få flere ideer til ferieindretning.

Fotograf: Monic Richard

Kilde: Maison et Demeure november 2013 udgave