AH -teknologi, nøjagtigt hvordan jeg kan lide dig, men alligevel lader du mig stadig regelmæssigt ned.

Vores Sky Q -system blev installeret den 15. april 2016. Den 21. marts 2017 stoppede det med at give os mulighed for at få adgang til vores lønkanaler såvel som optagelser med en fejlmeddelelse om parring med check -out -kortet.

Dette var (un?) Tilfældigt den dag, vi havde en himmelingeniørrunde til at se på en af ​​de små kasser, der fortsatte med at droppe sin forbindelse.

Dårlig kasse

Et par dage såvel som et antal telefonopkald senere (en næsten en time lang) såvel som vi ikke var nogen derudover. Et nyt himmelkort, der blev offentliggjort til os, kunne ikke reparere problemet såvel som til sidst en ingeniør kaldet såvel som endte med at skulle udskifte kassen. På dette tidspunkt var der gået en uge.

Kunne gøre det bedre

Som masser af Sky -klienter ved, er det et stort tilbud at få en ny kasse, da du mister det, du har optaget.

Sandsynligvis værre end det er dog sandheden, at du mister alle dine serielink (sæsonpas) også. Men med vores DVR’er, der nu er knyttet til bredbånd, hvorfor på jorden ikke himmel -backup i det mindste i det mindste links for at forsøge at lette et par af smerterne ved at indstille uanset sikkerhedskopi igen?

Kompensation

Vi blev oprindeligt brugt til refusion på lidt over £ 9 for al denne ulejlighed. Det tog endnu et mere individuelt telefonopkald såvel som at anmode om en manager om at få dette til lidt over £ 40 – det er dog stadig mindre end en enkelt måneders udgift, så knap generøs.

Fremskridt?

Et år tilbage var himmel ivrig efter at påpege, at det nye Q -system bare var starten på en helt ny platform.

Men udover frigivelsen af ​​den ledsagende telefon -app (der må have været der på Introducent alligevel) såvel som nogle mindre softwareapplikationsopdateringer Hvor er de nye funktioner?

Vi kan stadig lide Sky Q, dog kom på fyre, begynder at sikkerhedskopiere vores serie -links samt rulle nogle opdateringer som Netflix såvel som Amazon Video -apps til brugere.

#
Preview
Produkt
Bedømmelse
Pris

1

Original Sky Q Voice Remote Management – Kompatibel med Sky Q 1TB eller 2TB Box plus himlen Q Tiny Box -…

3.458 anmeldelser

£ 28,00

Gå på Amazon

2

Sky Q Remote Manage

496 anmeldelser

£ 25,50

Gå på Amazon

3

Sky Q Voice Remote Manage

635 anmeldelser

£ 25.99

Gå på Amazon

Del dette:
Facebook
Twitter
Reddit
LinkedIn
Pinterest
E -mail
Mere

Whatsapp
Print

Skype
Tumblr

Telegram
Lomme

Sidste opdatering om 2021-10-04 / tilknyttede links / billeder fra Amazon Product Marketing API