I går kiggede vi på alle sæsonbestemte i Indigos årlige forhåndsvisning af ferie. Lige her er et kig på et par af højdepunkterne.

De specielle gæster til aftenen var romanforfatter Vincent Lam (hans anden opgave er nødlæge – lidt af en slacker, den fyr) såvel som stil virtuos Heather Clawson, forfatter af begge den fremtrædende blog sædvanligvis chic …

Og denne fantastiske nye sofabordbog.

Vi er enorme fans af Clawson lige her på H&H, såvel som at chatte med hende efter hendes præsentation.

Så var det tid til at se sig omkring. Selvom tidlige indikationer på julen engang kan sende mig ind i en karriere-mor, der opgaver panik, omgivet af så masser af dejlige genstande til sæsonbestemt udsmykning, var det vanskeligt ikke at blive fanget i ferieånden. Dette træ var min meget elskede med dets blanding af skovaspekter såvel som genstande, der glitrer.

Jeg er delvis i disse bitfuglens ornamenter, især den på idealet med den glitrende guldmave såvel som flisefjer.

Min associerede Seema Persaud, der er vild med at strikke, blev trukket til disse kreative stearinlys, der ligner garnkugler såvel som kabelstrikede trøjer.

Hvad jeg virkelig kunne lide var linjen med guld vintage-udseende bar-værktøjer. Jeg kan godt lide at underholde, såvel som disse virker som den bedste metode til at integrere varmmetalmønsteret i et område uden omkostninger meget penge.

Tilføj en flaske Prosecco til denne guldisspand, såvel som du ville have den bedste værtinde -gave til denne sæson (tip, tip, alle de mennesker, der vedrører middag på min placering i de næste par uger).

Jeg modsatte mig at sætte hovedet på disse lodne kastpuder, men det var terning i et stykke tid. Med novembers mørke aftener er alt, hvad jeg har ønsket at gøre, at krølle op med en bog. Hvis jeg havde disse, ville du høre fra mig igen omkring marts.

Denne broderede rensdyrpude (det er en rensdyr, ikke?) Ville tilføje en subtil kunstig ferie note til enhver form for plads.

Men alle de charmerende dekorationsstykker til side, den overordnede stil af begivenheden var “bøger er smukke.” Ud over hvem blandt os – digitale medieeksperter såvel som alle – ville ikke være enige om, at bøger stadig er tidløse objekter af lyst, fantastisk til online med såvel som endnu meget mere fantastisk at modtage?

Læs feriepyntende artikler af Floriana Paonessa, Holly Meighen samt Sarah Hartill.

Fotokreditter: 1-11. Seema Persaud