Før du ruller øjnene på min måde-tid-tidlige juletema-blog, skal jeg diskutere, at dette indlæg er en roundup af Etsy-kort, som alle kræver forsendelse. Du kan takke mig, når dine kort ankommer i tide til feriesæsonen!

Suzanne DiMmas nylige blogindlæg indeholdt et H & H -foto af A Christmas Card Bulletin Board, der mindede mig om at begynde at jage tidligt for bedre kort i år. Selvom ethvert kort er meget værdsat (især i en verden af ​​upersonlige e-kort), elsker jeg især at modtage et originalt, håndlavet eller finurligt lykønskningskort i posten. For fantastiske og kunstige gennemgår jeg altid Etsy. Her er noget af det, jeg fandt:

Intet siger hipster bedre end et neonrenser. Udviklet af ForestGirldesign leveres disse prangende kort i forskellige farver. Ville de ikke være fantastiske som partiinvitationer også? Du kan farve koordinere hele din soirée til et af disse kort! Sæt på 5, $ 7.

For et meget mere sofistikeret look tilbyder Happyhounds Whippet -hilsener et gammelt verdensblokprint -look. Hvert kort var håndfarvet med et strejf af rødt og grønt. Sæt på 10, $ 13,50.

Jeg elsker et let design. Dette originale billeprint af E.M.Papers leverer beskeden sans glitter eller malet julemanden! I stedet for kort leverer kunstneren en PDF af hendes design, der skal udskrives derhjemme eller hos dine lokale printere. PDF -billede, $ 5,50.

Det er fantastisk, når et kort bryder den røde og grønne form! Champagnepress udviklede denne charme på Kraft -papir og tilføjede et glittery touch: en Swarovski -krystalpynt på midten af ​​de prægede snefnug. Sæt på 10, $ 30 (eller køb en for $ 4).

Hvis du er en sucker til vintersæson -landskaber, sælger Vandaliastreetpress nogle af de smukkeste moderne design, jeg har set. Begge kort, der er vist ovenfor, blev lavet med bogtrykspresseprocessen, hvilket skaber små variationer i udskrivningen – hvilket gør hvert kort unikt! Begge kort, sæt på 12, $ 26.

Der er så adskillige gode designs på Etsy, jeg kunne muligvis ikke begynde at vise dem alle, så tag en anden (eller en time!) For at tage et kig efter dig selv!

Fotokreditter: 1-6. Etsy