Crate & Barrel’s søskende butik, CB2, åbnede til sidst sine døre rundt om hjørnet fra vores kontor i Toronto. Jeg checkede ud i weekenden, såvel som troede, at jeg ville dele de ting, der fangede mit øje:

Denne gyngestol vil tilføje bare den ideelle mængde farve til en grå eller hvid stue. Curtis Clover Rocker, $ 349.

De havde et par af disse sjove spejle hængt lodret som et langt spejl – bedst til en indgang. Synspejl, $ 169.

Denne vægmonterede hylde er en fremragende arealbesparelse i et lille soveværelse, hvilket efterlader gulvområdet åben for hjemmesko såvel som bøger. Skær swoon blå vægmonteret opbevaringshylde, $ 179.

Og jeg vil gerne have en af disse 20 ″ grå strikkede poufs til boligarealet – min associerede Seema Persaud var videre til disse for længe siden! strikket grafit pouf, $ 100.

Fotokreditter: 1. Curtis Clover Rocker, CB22. Synspejl, CB23. Skær swoon blå vægmonteret opbevaringshylde, CB24. strikket grafit pouf, CB2