Ventil Actuator Air er en ny trådløs radiatormotor, der fungerer med Loxones luftteknologi.

Disse moduler tænder ikke bare din kedel såvel som slukket, men aktiveres til intelligent temperaturadministration på et rum-for-værelse.

Det indebærer, at hver zone kan være privat sæt såvel som styres separat af den anden (i modsætning til med en klog termostat), der tilbyder den allerbedste chance for besparelser.

Stapmotoren i ventilaktuatorens luft kaldes ‘Whisper Quiet’ såvel som den er blevet optimeret for at garantere en lang batterilevetid (op til 2 år).

Ventil Actuator Air er heller ikke kun til opvarmning, Loxone siger, at den ligeledes kan bruges til at styre afkøling såvel som ventilatorspiralenheder i hjem, hoteller, kontorer, institutioner såvel som butikker.

Vores designere har pakket en masse innovation i lidt plads! Den trådløse aktuator har en topkvalitet såvel som ultra-stille steppermotor. Aktuatorens energiforbrug er så lav, at den kan køre i så meget som to år på nøjagtigt de samme batterier. Hvis du ikke elegante begrebet batterier, kan aktuatoren ligeledes betjenes ved at knytte det til en 24V strømforsyning. Derudover er der en indbygget temperatursensor såvel som en knap på toppen af ​​aktuatoren til at udpege, som du finder passende. Vi mener, at det at bruge den som en ‘boost’ -knap er en god en at gå efter.

Loxone Valve Actuator Air tilbydes nu for £ 72 fra nedenstående link.

#
Preview
Produkt
Bedømmelse
Pris

1

Loxone Touch Pure Tree.

Ingen scoringer endnu

£ 156,02

Køb på Amazon

2

Echo Dot (3. Gen) – Vis højttaler med Alexa – kulmateriale

512.059 anmeldelser

£ 39.99

Køb på Amazon

Loxone.com: Flere kloge husopvarmningsstolper

Del dette:
Facebook
Twitter
Reddit
LinkedIn
Pinterest
E -mail
Mere

Whatsapp
Print

Skype
Tumblr

Telegram
Lomme

Sidste opdatering om 2021-10-04 / tilknyttede links / billeder fra Amazon Product Marketing API