Hvis du ikke har hørt om flamant stil nu, skal du bo under en designerrock.

I Home & House -cirkler har det belgiske look af grå maling såvel som bleget træ haft en stor effekt i de sidste par år. Tro på prinsesse Margaret Hospital Showhouse (og kig efter magasinets spredning i april 2010 -udgaven, på aviskiosker 15. marts!).

Udseendet kommer til os via den internationalt forståede butik/brand kaldet Flamant med base i Belgien. (Du kan huske, at Lynda Reeves netop for nylig komponerede en søjle, der også udmærker deres dyder.)

Er deres køkkener ikke drømmende?

Jeg forstår ikke om dig, men jeg planlægger ikke at flytte til Belgien nogen form for tid snart. Så jeg skal få min flamant lige her såvel som på billig! Lad os telefon kalde det økonomisk flamant. Samt her med produkterne er Crate & Barrel!

Jeg kan godt lide denne tabel! Det kaldes det franske køkkenområde såvel som tilbud for $ 1.599. Du kan ringe til det dit belgiske køkkenområdebord, hvis du vil. Jeg kan også godt lide de andre store accenter i fransk-stil fra Crate!

Kan du ikke lide denne artesia -bakke til $ 37? Det ser fantastisk ud lænet op mod væggen i kassen & tønde køkkenområdet ovenfor, såvel som det tæt vævede Rattan minder mig om de autentiske flamantkurve, der blev brugt i Princess Margaret Hospital Showhouse Kitchen.

Disse fodsuppe skåle er kun $ 5! Tres chic !! Fransk løgsuppe, nogen?

Min favorit billige caféstol igen (tilgiv gentagelsen!): Wien sidestol, $ 149. Det tilbydes ligeledes i hvidt!

Elsker den solrige farvetone i denne Mario Batali Polenta Dutch Oven for Crate & Barrel, $ 110, også. Gul såvel som grå er sådan en varm kombination lige nu, såvel som flamant stil handler om grå. Jeg kan godt lide, hvordan de i kassen og tønden køkkenområdet malede den nedre halvdel af væggene i grå. Det er sådan en simpel behandling uden nogen trim – såvel som så fransk! Crate & Barrel har to canadiske lokationer, Toronto såvel som Calgary.

God appetit!

For mere fransk landinspireret udsmykning, se vores land pyntende billedgalleri.

Fotokreditter: 1. Flamant2. Flamant3. Fransk køkkenområde, Crate & Barrel4. Artesia -bakke, Crate & Barrel5. Fodsuppe skåle, kasse og tønde6. Wien side stol, Crate & Barrel7. Mario Batali Dutch Ovn, Crate & Barrel