Aurora Belysning Gruppen har introduceret den helt nye Connect.Control Wise Belysning Sort, som kan konfiguration i minutter uden personer, der skal oprette et nav eller downloade en app …

En meget let klog løsning, Connect.Control kan udnyttes direkte ud af boksen – der er absolut ingen oprettet påkrævet! Opereret med Bluetooth-teknologi kan enkeltpersoner håndtere deres belysning med blot en fjernbetjening, en udestående teknik, da den indebærer, at det er installeret i stuen, spiseplads eller børnehave, kan nogen i hjemmet hurtigt sætte belysningen til deres præference.

Fjernbetjeninger kan grupperes til hvert rum såvel som enkeltpersoner kan få adgang til seks RGB-farver, indstille Fem forprogrammerede scener, indstil lysstyrke eller skifte farvetemperatur fra varmt til afkøling.

Connect.Control-økosystemet er udviklet omkring 4 niveauer af kontrol, så du kan begynde med niveau 1 sæt såvel som derefter udvide dit system, når du er klar.

Niveau 1: Produkter arbejder direkte ud af boksen med fjernbetjeningen
Niveau 2: Meget mere Connect.Control Lights kan tilføjes til systemet, som alle fungerer sammen
Niveau 3: Personer kan gruppelys samt fjernbetjeninger sammen, stadig uden kravet til appen
Niveau 4: Få adgang til til Aurora Ble App, som gør det muligt for enkeltpersoner at redigere de out-of-the-box 5 scener, der er tilbagekaldt fra fjernbetjeningen, tage administration af private enheder, producere rutiner til at passe rutiner samt få adgang til musik tilstand. Musikfunktionen bringer lys til liv, når den afspilles enten med brugerens mobil eller ved at sætte telefonen i nærheden af ​​en højttaler.

Tjek videoen nedenfor samt se www.auroralighting.com for meget mere info.

Del dette:
Facebook.
Twitter.
Reddit.
Linkedin.
Pinterest2.
Email.
Mere

Whatsapp.
Print

Skype.
Tumblr.

Telegram
Lomme