For et par minutter siden annoncerede BBC, at det har gjort en aftale med Nintendo for at give sine Wii Games Console mulighed for at streame iPlayer -programmering til tv’er i Storbritannien! En grundlæggende version af spilleren er tilgængelig i dag med en meget mere poleret version at følge.

Opdateringsinstruktioner til aktivering af iPlayer på Wii er nu blevet offentliggjort på BBC -webstedet. Det ser ud til, at dette involverer at betale £ 3,50 for at tilføje internetkanalen, selvom BBC håber at finde en vej rundt om dette i fremtiden …

”På din Wii skal du først installere Internet Channel, som koster 500 Wii -point eller ca. £ 3,50 (desværre er der ikke noget alternativ til at skulle købe Wii Internet Channel til iPlayer -webstedets adgang på dette tidspunkt – men senere håber vi at kunne få iPlayer på Wii uden at dette køb er nødvendigt). Når du har installeret internetkanalen, skal du gennemse til www.bbc.co.uk/iplayer, finde dit foretrukne program og ramme spil. Programmet burde spille med det samme ”. Læs fulde instruktioner her

”Video -download- og streamingtjenesten, der lader folk indhente BBC -programmer, vil snart være en kanal på den enormt populære spilkonsol. Tidlige versioner af tjenesten vil være tilgængelig fra 9. april, men meget mere poleret software frigives, når tjenesten er udviklet. Nyheden kommer, da BBC afslører en stejl stigning i antallet af mennesker, der bruger iPlayer.

Hurtig sælger “BBCs opsamlings-tv-service kan nu fås på et forbedring af forskellige platforme-fra internettet og bærbare enheder til spilkonsoller,” sagde Erik Huggers, BBCs gruppekontroller for fremtidige medier og teknologi, hvor han annoncerede aftalen i En tale på MIPTV-Milia-konferencen i Cannes. Han tilføjede, at iPlayer også snart vil være tilgængelig på tv.

IPlayer på Wii evalueres i øjeblikket, og BBC forventer at frigive meget flere testversioner i slutningen af ​​2008. En tidlig version af tjenesten er tilgængelig fra 9. april. Det er kun tilgængeligt i Storbritannien til betalere af licensfebyr.

IPlayer vil være tilgængelig via Internet Channel på Wii -konsollen. BBC sagde, at en meddelelse ville blive sendt til Wii -ejere for at advare dem om dens tilgængelighed. Nyheden kommer, da BBC frigiver de seneste se figurer for iPlayer.

I marts 2008 blev der fremsat meget mere end 17,2 millioner anmodninger om download eller stream BBC -programmer gennem iPlayer. Dette er steget 25% i den foregående måned og indebærer, at der er adgang til, at der er adgang til meget mere end 42 millioner programmer gennem iPlayer, fordi dens lancering af julen 2007.

Nintendos Wii er hurtigt blevet verdens mange populære konsol for det meste takket være sin innovative bevægelsesfølsomme controller. I Storbritannien er det blevet den hurtigst sælgende konsol, som hver skiftende meget mere end en million enheder på kun 38 uger efter salg. BBC er stadig på Loggerheads med internetserviceselskaber (ISP’er) om, hvem der burde betale for ekstra netværksomkostninger af on-demand tv-tjenesten. ISPS siger, at iPlayer lægger belastning på deres netværk, som skal opdateres for at klare sig. ”

Kilde: News.bbc.co.uk [Tak Steve]

Del dette:
Facebook
Twitter
Reddit
LinkedIn
Pinterest
E -mail
Mere

Whatsapp
Print

Skype
Tumblr

Telegram
Lomme