Nogle af de mest slående hjem, vi har vist i House & Home, er dem, hvor ejerne har trodset konventionen og simpelthen skabt et rum, de elsker. Denne slående Soho Loft – tilgængelig for kun 11 millioner dollars – er et sådant hjem. Det har været bopæl og studie af Edwina Sandys, en kunstner og Winston Churchills barnebarn, siden 1995. Edwina og hendes arkitekt ægtefælle skabte dette vildt farverige rum, der er fyldt med kunst. Lad os kigge inde.

At se på et af to fantastiske værelser ovenfra gør det temmelig indlysende, hvorfor parret, begge i deres gyldne år, flytter ud: det er et enormt rum. Det føles også temmelig kavernøst takket være 17-fods lofter og 11-fods vinduer. Hvelvede mursten lofter er værd at kranere din hals for; Tilsyneladende opdagede Sandys ægtefælle dem kun efter at have besluttet at slå gennem et eksisterende loft.

Lejligheden er opdelt over to etager, skønt meget af den anden etage er åben for den første. Det er lidt af en arkitektonisk mishmash, med søjler og Carrara marmorgulve, der løber ind i flere industrielle elementer som udsatte rør og ventilationsåbninger. Den fem-værelses, fem-bad ejendom, der tager en hel etage, sælges som en 6.500 kvadratmeter stor enhed, men 1.000 kvadratmeter af den kunne til sidst opdeles i en separat anden lejlighed.

Rummets høje galleri -følelse bruges bestemt godt som et udstillingsvindue for kunst. Listen kan prale af, at når du går ind, er der et “Prince Street-Store Art Gallery”, som er 15 ′ x 30 ′, ifølge plantegningen. For store eller uhåndterlige installationer skal du bruge de to fragtstore elevatorer.

Jeg håber, at når jeg er i 70’erne, vil jeg være dristig nok til at suge en gang i rødt. (Og mens jeg er ved det, håber jeg også at sælge min lejlighed for $ 11 millioner for at finansiere min pension til Palm Beach.) Selvom bygningen i sig selv stammer fra 1860, er der intet dateret, så meget mindre før krigen, om denne smukke farvetone.

Kunne du se dig selv leve og skabe i dette enorme rum?

For et andet slående rødt og hvidt rum, se Colomba Fullers loft

Fotokreditter: 1–4: Douglas Elliman