Lad os håndtere det, vi alle kan lide en indenlandsk robot, såvel som mens vi venter på C-3PO, mange af os har slået sig til en vakuum-bot at begynde med.

Nu er det nye troende renere Kickstarter-job rettet mod at bygge en tilføjelse til din iRobot Roomba 500/600 eller 700/800 for at gøre det lidt smartere, mere nyttigt såvel som sjovt.

Enheden sigter mod at forbedre rengøringsmidlet såvel som at gøre det muligt for dit Roomba -vakuum at linke til dig hvor som helst i verden ved at bruge de troende renere apps til at screene såvel som at styre systemet ud over at modtage push -meddelelser fra det.

Derudover vil der være en Apple HomeKit -integreret version (for 700 såvel som 800 -serien) såvel som producenterne lover, at det vil være enkelt at integrere den med House Automation Systems, der bruger deres dokumenterede API (JSON eller XML). I fremtiden håber de også på at medbringe 3. fejringshusautomatisering.

Opgraderingen tilføjer også tilgængelighedsfunktioner til Roomba for mennesker med handicap eller dette krav Special Care, ved at udnytte VoiceOver -evner, også som at forbedre fjernbetjeningen …

… Effektiviteten af ​​noget enkelt som fjernstyret forbedres meget med at tro rengøringsmiddel installeret. Den rutinemæssige IR -fjernstyring kan kun sende enkle kommandoer, men kan dog ikke svare på tilstandsændringer eller underrette dig om disse. At tro, at Cleaner fortæller dig, hvornår Roomba har nået sin homebase, når det er batteri, der er genopladet såvel som kan endda fortælle dig nøjagtigt, hvor mange miles det har rejst. En typisk Roomba kan rejse så meget som 1,2 miles pr. Rengøringssession! En anden troende renere funktion giver Roomba mulighed for at begynde med det samme, når du forlader dit hjem eller kontor ved hjælp af en metode forstået som geofencing. Ejere af flere Roomba’s kan styre dem alle, der bruger den troende renere -app. Selv den nemmeste Roomba uden den indbyggede timer kan programmeres til at udføre en arrangeret oprydning til fire gange om dagen ved hjælp af troende renere.

Tænker renere for din iRobot Roomba tilbydes nu at forhåndsbestille på Kickstarter-linket nedenfor, startende ved € 99 for designene, der er kompatible med 500 samt 600-serien og € 109 for designene, der er kompatible med 700-serien såvel som 800-serien .

ThinkingCleaner.com: Tænker renere på Kickstarter [Tak Pieter]

Ønsker mere? – Følg os på Twitter, som os på Facebook, eller tilmeld dig vores RSS -feed. Du kan endda få disse nyhedshistorier leveret via e -mail, direkte til din indbakke hver dag.

Del dette:
Facebook
Twitter
Reddit
LinkedIn
Pinterest
E -mail
Mere

Whatsapp
Print

Skype
Tumblr

Telegram
Lomme